Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha ajánlanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha ajánlanátok a barátotoknak, hogy menjen el edzeni?

Figyelt kérdés
Idén lesz 22 éves és már nem is pocakkal rendelkezik ,mondtam neki elmehetne,hogy ne hagyja el magát,a testtartásán is javítana meg az önbizalmán, de hallani se akar a dologról,neki így jól van. Ti mit szólnátok, maradjon ennyibe? Az igazság az,hogy jobban is tetszene pocak nélkül, nem kocka csak sima hassal.
2017. jan. 9. 11:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ez a "mindenki a saját háza táján sepregessen" dolog mondjuk jogos, én is egyetértek vele, de én a környezetemben jóval több igénytelen férfit látok, mint nőt, és nem csak a korosztályomban (ne érts félre, természetesen nők között is van sok igénytelen, de még mindig kevesebb, mint a férfiak körében).
2017. jan. 10. 12:29
 22/23 anonim ***** válasza:

persze, ha valaki a kérdező ellen mond valamit, akkor le van pontozva. Akkor miért, kérdezel, ha nem vagy képes elfogadni más nézőpontját?

Keress izomagyú csávót.

2017. jan. 10. 12:50
 23/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok,igy felvagytok haborodva holott en senkit se le-se fel nem pontoztam.Most olvasom vegig az egesz kommentet.
2017. jan. 10. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!