Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem meg? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg? Vagy inkább hagyjam? 20 éves lány.

Figyelt kérdés
Van egy férfi tanárom, aki nagyon bejön, és már szerintem sikerült szerelmes is lennem belé...a mosolya megőrjít, minden egyes pillantásától elolvadok. Nekem kell az a faszi, de hogyan szerezhetném meg?? Órán lopva rám szokott mosolyogni, múltkor összeütköztünk a folyóson, akkor is rám mosolygott. Segítsetek, kezdek behülyülni, úgy érzem magam, mint 15 éves koromban, még az hiányzik, hogy szívecskéket rajzoljak...:) Tényleg segítsetek, meg megőrülök érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 4. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem nős? Nincs barátnője?

Szerintem előbb ez után nyomozz!

És figyeld meg, hogy más lányokkal is kedves, mosolyog rájuk? Mert akkor valószínű, hogy ilyen.

Én a te helyedben csendben élvezném messziről, és amikor már pl. nem a tanárom, akkor próbálkoznék...de akkor is csak úgy ha tudom, hogy szabad, és tetszem neki!

26.L

2010. máj. 6. 18:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, én úgy tudom, hogy nincs senkije...
2010. máj. 6. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!