Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha olyan aranyosan, a szája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha olyan aranyosan, a szája sarkából mosolyog rám, többször szemeztünk is, máskor viszont felém se néz. Zavarba van, vagy nem akar semmit?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzódom hozzá, de hülyét csinálni se akarok magamból. Mit tegyek?
2010. máj. 4. 17:57
 1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hozzá írni, hogy ő elég "menő"
2010. máj. 4. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem hagyd egy kis időre, ne nézd te sem, és ne is keresd még a tekintetét sem.

Lehet h ő épp nem néz téged, de talán megkérte az egyik barátját, hogy nézze, hogy nézed-e őt!

Várj még...aztán ha igazán szeretne tőled valamit is, akkor keresni fog!Ha nem, akkor sztem hagyd, mert nem vett volna komolyan.

Lehet csak tetszett neki ez a kis flört!

2010. máj. 4. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nálam os pontosan ugyanez a helyzet, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Bocsi az offért:D
2010. máj. 4. 18:00
 4/6 anonim válasza:
55%
Nálam is ez a helyzet egy csajjal... Fehérvári vagy? (16F)
2010. máj. 4. 18:05
 5/6 A kérdező kommentje:
nem fehérvári vagyok (:
2010. máj. 4. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Feltétlenül várd meg, hogy ő lépjen. Viszont ne legyél olyan biztos a dolgodban! Sajnos már többször tapasztaltam, hogy nem mindig ugyanazt jelenti ez a könnyed mosoly a pasik számára,mint a csajoknak. Majd ha lép valamit, akkor biztos lehetsz benne, addig viszont türelmesen várj!
2010. máj. 6. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!