Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete szakítottam a barátnőmmel. Azóta nem tudja magát túl tenni rajta, van hogy hajnal 2kor hív fel sírva. Mivel tudnék segíteni Neki, hogy túltegye magát?
3 és fél év után szakítottam vele, voltak kisebb nagyobb problémák és ki is szerettem belőle. Ezt elmondtam neki és szakítottunk. Eléggé rosszul viselte, ami érthető, de azóta alig tud enni, aludni. Többször is felhívott éjjel, sírva.
De én már nem szeretem, nem érzem hogy van jövője a kapcsolatnak. Szeretne találkozni valamelyik nap, bár tegnap előtt még azt mondta inkább ne keressem, mert így könnyebb lesz neki. De éjjel megint keresett.
Mivel tudnám megkönnyíteni Neki a helyzetet?
Hasonló esetben vagyok csak mi 7 hónapja vagyok külön, eszméletlenül szeretem még mindig.És nem érdekel ha megbánt vagy ilyesmi nem tudok haragudni eszméletlenül szeretem.A szakításunk óta összejött egy haverommal és ez se változtatott semmin.Elkerülni nem tudom mert 3 házra lakik innen és ugye egy a baráti kör.
Na ilyenkor mit tegyen az ember??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!