Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomnak vacsit keszitek, gyertyafeny meg minden. A bort mindenkepp ajalnatok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Férfinek száraz vörösbort illik kínálni!Persze ha tudod mit szeret úgy könnyebb a döntés.És az sem mindegy mit főzöl.
Tényleg!Mit főzöl,ha nem vagyok indiszkrét?:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igen, azt jó lenne tudni, mit főzöl. Mindenképpen száraz vagy félszáraz bor legyen, lehet félédes és édes is, de az csak desszerthez.
Ma már nincsenek szigorú megkötések, lehet fehér vagy vörös is egyaránt. A vöröset hagyományosan pl. marhahúshoz, vadhúshoz.
Ami a Joker, tehát mindenhez passzol általában, az a Rosé.
Ami fontos még, az a hőmérséklet. Fehérbort 10-12 fokon, vöröset magasabb hőmérsékleten (16-18 fokon) szervírozz. Vörösnél azért van a melegebb felszolgálási hőmérséklet, mert különben "zárt" marad a bor, azaz nem érezni az aromákat. Nyáron azért lejjebb hűtöm a vöröset én is, melegben nem jön annyira be a meleg bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!