Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érez irántam, csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam, csak egy barátom akar lenni, vagy A barátom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy srác, akit már 1 éve ismerek. Nagyon jó barátok lettünk, már-már túl jók. Órákat msnezünk esténként, sokat találkozunk, ha nem vagyunk együtt, folyton smseket ír. Nagyon szeretem, és ő is engem. Ezt így le is írta(nagyon szeretlek), de nem tudom, h csak úgy mint barát, vagy esetleg ... Mikor legutóbb megöleltem, el sem engedett, percekig csak álltunk egymás karjaiban. Kicsit félénk srác. Lehet, hogy nem meri elmondani, vagy csak én látom rosszul a helyzetet?
2010. máj. 4. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szerelmes beléd mert nem minden fiú mondaná hogy szeretlek és amiket leirtál azt se csinálná...De mindenek elött a legjobb lenne ha megkérdeznéd hogy hogy érez irántad...
2010. máj. 4. 12:38
 2/6 A kérdező kommentje:
gondoltam már rá én is, hogy megkérdezem. De félek, elriasztanám..
2010. máj. 4. 12:42
 3/6 anonim válasza:
Add meg a kezdő lökést, a félénkeknél ez számít. Ne hagyd hogy elmenjen. Cselekedj
2010. máj. 4. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha félénk a srác akkor előbb neked kell lepned!
2010. máj. 4. 12:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Hm... Remélem igazad lesz. :) Köszi. Majd leírom a fejleményeket :)
2010. máj. 4. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
barátod.
2010. máj. 4. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!