Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rendben van, ha egy 16 éves srác egy 13 éves lánnyal jár?

Figyelt kérdés

Még nem járunk, de alakul a dolog, mert tetszek neki, én pedig benne lennék, mert még sose volt b.nőm és örülök, hogy bejövök valakinek :$

de nem tudom, hogy ez rendben van-e?

szexelni nem akarok amíg nem lesz elég idős

2010. máj. 4. 12:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

naná

ha nem tetszene eleve halott ügy volna :P

2010. máj. 4. 13:34
 12/19 anonim válasza:
Basszus, a múltkor voltam unokatesóm általános iskolás ballagásán. Hát a lányok felét simán bevállaltam volna. Kb. úgy néztek ki, mint egy 18-20 éves csaj. Persze ballagás volt, szóval ki is voltak öltözve meg sminkelve, de nem úgy néztek ki mint egy kislány, akit meg lehetne rontani. A másik, hogy a lányok pont ebben a korban érnek gyorsabban, úgyhogy szerintem nem gáz, de persze nem kell elkapkodni a dolgokat. (26/F)
2010. máj. 4. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát azért utolsó mentsvárként össze jönnél te vele ;) akármilyen lenne, csak hogy legyen barátnőd. Nem ?:D:D
2010. máj. 4. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
13:07: ha egy 14 év feletti egy 14 év alattival szexszel, az nemi erőszaknak számít, még a kiskorú beleegyezése esetén is...ha apuka rajtakapja őket, kihívja a rendőröket és mehet előzetesbe
2010. máj. 4. 13:45
 15/19 A kérdező kommentje:

13:38 (második)

azért nem egészen... egy alsó határ van

könyörgöm, egy csaj azért nézzen már ki valahogy, ha össze akarok jönni vele!

2010. máj. 4. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:

második 13:38 -as vagyok

A kérdésedben azt hangsúlyoztad, hogy örülsz, hogy bejössz valakinek. Ebből következtettem, hogy neked mindegy a csaj. De elnézést, ha félreértettem.:D

2010. máj. 4. 14:00
 17/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz... Én 13/L vok, és nem rég szakított velem a pasim aki 16 lesz novemberben... ugyh nálunk is ezek a korok voltak...
2010. máj. 4. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van nyugodtan jöjj össze a csajjal szard le az olyanokat hogy "pedo,pedo,pedo"
2010. máj. 4. 19:53
 19/19 anonim válasza:

Én kúrtam már 13 éves lányt.Nagyon jó.

23/F

2012. jan. 3. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!