Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok 1 lánnyal 6 hónapja minden rendben van csak az a baj hogy sose tudunk úgy igazán eggyütt lenni. Van vmi ötletek?
Figyelt kérdés
ha eljön hozzánk szinte mindig itthonva anyukám vagy apukám jó esetben csak a tesóm ha náluk vagyunk akkor is szülök tesó:S:S és így semmi komolyabb nem lehet (nem feltétlen a sex-re gondolok, hanem petting stb... ) mind a 2en 14 évesek múltunk .2009. júl. 30. 23:04
2/5 anonim válasza:
Járjál ki a lánnyal este valamilyen jó dugis helyre ahol nem lát senki. És ott mehet a petting.
3/5 A kérdező kommentje:
szoba persze h csukható csak ha az apja kopog h be akar jönni akkor elégg gáz h 1 percet várnia kell h felöltözzünk. a 2.ra meg azért nyilvános helyen nem csinálnám föleg nem először.
2009. júl. 31. 10:09
4/5 anonim válasza:
Az köszi 14 évesen ieneket tervezni...
Én egy jó havert ajánlok akinél mehet(de sztem még várjatok vele)
5/5 anonim válasza:
esetleg ha nem városban hanem vidéken laktok akkor elmehettek egyet sétálni estefele,mert ugye napközben nagyon meleg van,és mondjuk egy magasles utbaeshet séta közben,azok azért valamennyire zártak és felfele annyira nem lehet belátni sem.meg este már sötétben mondjuk belopozhatnál hozzá,vagy ő hozzád.az nagyon izgi,anno jo párszor meglátogatott este a párom.hát ha városban laktok akkor nem tudom hogy oldhatnátok meg,esetleg egy ismerős barátnál,vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!