Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A muszlim pasik valóban a tulajdonuknak tekintik a nőket házasság után?
Mit gondoltok, vannak olyanok, akik kivételt jelentenek ez alól, és lehet velük normális életet élni? Vagy túl veszélyes?
Köszönöm.
Igen, sajnos velem is ez történt, a nagy szerelemben majdnem pórul jártam.
Muszlim barátom volt.
Kb annyi értéked van a szemében, mint egy macskának , vagy teknősnek. Ha neked ez kell..
de aztán ne panaszkodj!
Nem lehet általánosítani, mindenki csak a saját tapasztalatáról beszélhet.
A férjem muszlim, nem tekint a tulajdonának, negatívumot nem tudok mondani.
Azért nem kell õket annyira védeni.
Alapvetõen máshogy gondolkodnak a nõkrõl, a kultúrájukban erõteljesen létezõ nõi szerepekrõl, férfi és nõ kapcsolatáról és sorolhatnám...
A többség igenis mereven tartja a hagyományokat amit otthonról hozott.
Nem védem őket, nem is kell.
Sok muszlim barátom van, én egyáltalán nem tapasztaltam, amit leírtál.
Az első férjem magyar volt, azt a 10 évet nem kívánom senkinek, nemrég újra férjhez mentem, most muszlim a férjem, és semmi rosszat nem tudok mondani. De továbbra sem általanosítanék.
Pakisztáni, aki megszerezte egy ny-európai ország állampolgárságát is, mivel az apukája a fél életét ott töltötte. De hiába él õ is Európában régóta, olyan, mintha a sötét középkorban felejtette volna magát.
Azt várta el, hogy engedélyt kérjek minden alkalommal, ahogy kimozdulok otthonról.(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!