Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire hülyének néz? Nektek ez hogy esne?
Egyik este mutatni akart valakit facebookon, és kidobta az egyik nőt a keresés, akit anno 1x szexelt. Ugye gépről kidob néhány utoljára keresett embert a felső sávban ha az ember belekattint. Ekkor tök balféknek nézett, hogy ááá hát dehogyiiis, nem tudja hogy került oda. Jó, mondom ne nézz legalább madárnak, nem tollas a hátam hogy mindent elhiggyek. Jó, persze tök sza**l esett, de hát nézegesse csak, biztos tudott valamit, amit én nem, ha 10+ év távlatából is ennyire érdekes (Ugyanis mint megnéztem, havonta többször megnézi, de ez még ezután jön). Erre következő nap este egy másik exét dobta ki, akibe menthetetlenül szerelmes volt, ismét előadta, hogy naa de hát rá tényleg nem keresett, nem tudja mi ez. Nagyon felment bennem a pumpa, ezért amikor lefeküdt, megnéztem a keresési előzményeit, és természetesen ott világít mind a két nő neve, havi többszöri rákereséssel, sőt, az exét van, hogy 2 nap is megnézi egymás után. Ezek után a következők a kérdéseim:
1. Mi a frászért néz ennyire hülyének?
1/b Miért tagadja le a nyilvánvalót?
2. Ha ennyire csorgatni akarja a nyálát rájuk, miért van velem? Nyilván nagyon szerethet, ha ennyire imádja nézegetni az "exeit". Mielőtt valaki azzal jönne, hogy nincs összefüggésben azzal, hogy szeret-e, ne tegye, mert nyilván valami oka van őket stírölni állandóan, és nem hiszem, hogy az, hogy irányomban elvakítja a szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!