Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom kiakadt ram szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom kiakadt ram szilveszterkor. Jogos szerintetek?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor hazibuliban voltunk. Kb 35-40fo volt. A baratommal osszevesztunk es kicsuszott a szamon hogy takarodj a szemem elol!

Erre o lelepett hiaba kerleltem hogy maradjon utana. Igy o az ejfelt egymaga toltotte amit urolag elmondott hogy szornyu volt hogy egymaga van az utcan ugy hogy senki szerette nincs vele.

En elhiszem hogy rossz volt neki de nem kellett volna elmennie.

Utana elmentem hozza meg bocsanator kertem de azt allitja hogy megakar bocsajtani de neki ez mely seb mert ejfelkor a barataimmal voltam es nem vele.

Mit tegyek? Tudom nem szabadott volna ilyet mondanom de felidegesitett. Ot igazabol mint mondja mar nem is a veszekedes zavarja hanem hogy hagytam hogy o egyedul legyen . Nem gondoltam volna hogy ennyire fontos neki a szilveszter.

28f

2017. jan. 2. 14:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem olyan rettenetes ez. Engem is bántana, de egy nap múlva azért elmúlna. Keresd, ha nem akar beszélni, találkozni, akkor mond, hogy hagyod hogy aludjon rá, másnap majd keresed. Mond el neki, hogy hogyan érezted magad, amikor ezt mondtad. De róla, vagy hogy ő mit csinált ne szólj egy szót se.

Valóban fejleszteni kellene az önuralmad és azt is ahogy beszélsz az emberekkel. Kifejezhetted volna az idegességed úgy is, hogy nem is bántod meg vele, és még abba is hagyja ami zavart.

2017. jan. 2. 16:42
 22/24 anonim ***** válasza:

semmit ne csinálj, már nincs mit

ilyen embert én is faképnél hagytam volna

2017. jan. 2. 17:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Ugyanazt csinálod amit ő. Fennhordod az orrod, és megvagy sértődve. Azt akarod hogy ő engedjen feléd, ő meg azt hogy te. Ennek eredménye az lett, hogy ő egyedül sétálgatott az utcán, ahelyett hogy lenyelte volna a békát hogy se*gfejül viselkedsz és marad, illetve te egoból maradtál "nem hivogattad", ergo PONTOSAN tudtad, hogy egyedül van épp, de bünteted.

Hát, összegezve: tipikus tinis egoista kapcsolat. De nembaj. Ezek az esetek tanítanak titeket a komolyabb kapcsolatokra. Hajrá ;)

2017. dec. 21. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező: mi történt azóta?
2017. dec. 21. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!