Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom kiakadt ram szilveszterkor. Jogos szerintetek?
Szilveszterkor hazibuliban voltunk. Kb 35-40fo volt. A baratommal osszevesztunk es kicsuszott a szamon hogy takarodj a szemem elol!
Erre o lelepett hiaba kerleltem hogy maradjon utana. Igy o az ejfelt egymaga toltotte amit urolag elmondott hogy szornyu volt hogy egymaga van az utcan ugy hogy senki szerette nincs vele.
En elhiszem hogy rossz volt neki de nem kellett volna elmennie.
Utana elmentem hozza meg bocsanator kertem de azt allitja hogy megakar bocsajtani de neki ez mely seb mert ejfelkor a barataimmal voltam es nem vele.
Mit tegyek? Tudom nem szabadott volna ilyet mondanom de felidegesitett. Ot igazabol mint mondja mar nem is a veszekedes zavarja hanem hogy hagytam hogy o egyedul legyen . Nem gondoltam volna hogy ennyire fontos neki a szilveszter.
28f
Nézd, durván megbántottad és megaláztad, ráadásul mások előtt.
Én nem csak elmentem volna a helyében egy ilyen megjegyzés után, hanem vagy szakítanék, vagy minimum igen erősen elgondolkoznék azon, hogy van-e nekünk közös jövőnk.
Ha pedig a Páromnak mondtam volna valaha ilyet nő létemre, 95% valószínűséggel az lett volna az utolsó találkozásunk, és ezt teljesen komolyan mondom.
A helyedben örülnék, ha egyáltalán megbocsát, és elgondolkoznék a saját viselkedésemen.
Felnőtt ember vagy, meg kéne tanulnod, hogy a tetteidnek és a kimondott szavaidnak nemcsak hatása van a másikra, a másik érzéseire, hanem egyéb - időnként sajnos visszafordíthatatlan - következménye is.
A kérdésedre válaszolva jogos.
Amiket itt hadoválsz még arról csak azt gondolom, hogy egy üres majom vagy, őt meg nem szereted.
Remélem elhajt a tökbe.
"De ha en mentem volna el es o nem jott volna utanam en nem haragudnek ra :("
Akkor most légy szíves, képzeld el azt a jelenetet, amikor egy társaságban ő azt mondja neked, hogy "Takarodj a szemem elől."
Erre te megbántva elmész, egyedül, ezek után egyedül, az utcán töltöd a Szilveszter éjjelt, míg ő tovább bulizik a többiekkel.
Legalább saját magadnak adj egy őszinte választ arra, hogy te hogyan éreznéd magadat!
Jogosan, de ha nekem mondasz ilyet, tobbé már nem kellene szolnod hozzám.
Plusz nem elég, hogy bunkozol, aztán még egyedul is hagyod.
Hát, ha van egy kis esze a barátodnak, kitesz, és keres egy értelmes csajt, aki tiszteli is.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!