Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallotta, hogy az exével jobb volt. Szakítsak?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és sok konfliktusom volt mostanában a párommal amiatt, hogy azt érzem, nem teljesen boldog velem. A legutóbbi beszélgetés során azt mondta, hogy igen, az exével, akivel sok évig járt, jobb volt, de idézném "Még veled is lehet olyan jó". Na hát ezt az én gyomrom nem veszi be... Mit csinálnátok a helyemben..? Fél éve vagyunk együtt.2017. jan. 2. 14:11
21/23 anonim válasza:
"Szerintem megérdemelsz olyat, akinek te vagy a legjobb. Jártam én is olyan cipőben, hogy csak másodhegedűs voltam, nem jó érzés. Csak nekem nem derült ki a kapcsolat alatt, csak utána."
Mindkét félre igaz ez? Mert akkor csak azok lehetnek párkapcsolatban, akik egymásnak a legjobbak. Azért ennyire nem kell naivnak lenni, ilyen ritkán fordul csak elő. Egy bizonyos idő után pedig biztosan borul ez a kezdeti egyensúly.
22/23 anonim válasza:
Nem értem miért nincs egy emberben annyi empátia, hogy az exét nem keveri bele a jelenlegi kapcsolatába.
Ez rohadt nagy tahóság.
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy boldog lehetek-e ilyen emberrel, aki az exéhez hasonlítgat.
23/23 anonim válasza:
#18, "csak a torka véres, amúgy minden OK" - hát ez eléggé alapkérdése egy kapcsolatnak, hogy mennyire főzzetek sósan, abban könnyű egyetérteni, vagy kompromisszumot keresni, de hogy "hátha te is jó leszel" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!