Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevallotta, hogy az exével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallotta, hogy az exével jobb volt. Szakítsak?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és sok konfliktusom volt mostanában a párommal amiatt, hogy azt érzem, nem teljesen boldog velem. A legutóbbi beszélgetés során azt mondta, hogy igen, az exével, akivel sok évig járt, jobb volt, de idézném "Még veled is lehet olyan jó". Na hát ezt az én gyomrom nem veszi be... Mit csinálnátok a helyemben..? Fél éve vagyunk együtt.
2017. jan. 2. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

Miért ne lehetett volna jobb? Minden párkapcsolat jobb mint az előző? A gond ott van, hogy ennyire azért nem szabad nyíltan fogalmazni. Hogyne lenne sértő a másikra nézve egy ilyen beszólás, még ha igaz is. Ezért kellett volna finomabban közölnie, vagy változtatnia, vagy elfogadnia.

Amúgy miért fontos, hogy a kérdező milyen nemű? Az mennyire befolyásolja a válaszokat?

2017. jan. 2. 14:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Olyan válasz, hogy keress másikat, addig meg legyen ez...

Ez elég lealacsonyító vélemény. Remélem ennél azért több tartás van a kérdezőben.

2017. jan. 2. 14:26
 13/23 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csináljak, mert marha kiábrándult vagyok és nagyon rosszul esett, pedig nekem is volt olyan kapcsolatom ahol szerelmesebb voltam - igaz, a kapcsolat maga nem volt jobb.
2017. jan. 2. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:
25%

"Amúgy miért fontos, hogy a kérdező milyen nemű? Az mennyire befolyásolja a válaszokat?"

Hölgynek szívesebben segít a magamfajta...

2017. jan. 2. 14:28
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem egy szerelmes pasi szavai.... akárhogy is nézem. Az, hogy neked "amúgy" minden jó vele elég kevés egy párkapcsolathoz.
 16/23 A kérdező kommentje:
hát ha vele szakítok is, egy ideig biztosan nem kell más, mert épp elég csalódásért az elmúlt években
 17/23 anonim ***** válasza:
Még csak féléve vagytok együtt, de már sok a konfliktus, vitatkoztok stb. Akkor mi lesz később?
2017. jan. 2. 14:32
 18/23 A kérdező kommentje:
soha semmin nem vitáztunk még, csak ezen.
2017. jan. 2. 14:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem megérdemelsz olyat, akinek te vagy a legjobb. Jártam én is olyan cipőben, hogy csak másodhegedűs voltam, nem jó érzés. Csak nekem nem derült ki a kapcsolat alatt, csak utána.
2017. jan. 2. 14:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű azért. Ha nem, akkor nem, azonban miért lenne rögtön jobb, mint az előző sokéves párkapcsolata?

Valószínűleg nem olyan lesz a kapcsolatod vele, mint amelyet szeretnél, de még lehet. Fél év nem egyenlő sok évvel azért. Ott hibázott, hogy nem kellett volna kapcsolatot kezdeményeznie addig, míg nem nyitott egy másikra.

Neked kell döntenéd, mérlegre kell helyezni a dolgokat, ha a kilépésre több az érv akkor az, ha nem akkor maradni kell. Helyetted nem dönthet senki.

2017. jan. 2. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!