Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, tudnia kell?
Megcsaltam a barátomat újévkor a legjobb barátommal. Lefeküdtünk többször is, nem mondom, hogy nem akartam, szóval nem fogom az alkoholra.
A barátommal mostanában rossz kapcsolat, szilveszterezni se volt hajlandó eljönni velem, de nem is hiányzott. Persze mondhatjátok azt, hogy ez így nem megoldás, meg is értem, igazatok van, de ez történt változtatni már nem tudok rajta és a kérdés a következő: meg kell, hogy tudja, vagy sem?
Kiderülni nem fog. A legjobb barátom km-kre van tőlünk és még életükben nem találkoztak, de a közös ismerőseinkkel sem. Ettől nem félek.
21L
Olvastam h minek mondja el??
Nem elég h megcsaltad de még élvezted is, és nem a pia miatt feküdtél le vele.. Ez nagyon -gáz. Mond el neki és szerintem azzal tennél neki a legtöbbet ha ott is hagynád. Ez máskor is megfog történi ha épp úgy tartja kedved? H tudsz így belenézni a szemébe? Add meg inkább a lehetőséget h boldog legyen egy hűséges lánnyal és ne kínozd. Te is állandó görcsbe leszel ez miatt ha nem szakítasz vele. Sok siker a jó döntéshez.
25f
Szerintem is szakíts vele mindenképp, így már minek maradnátok együtt.
A helyedben elmondanám.
L22
Legjobb baràt??? Chö..
Innen is làtszik nincs nõ ès férfi között igaz baràtsàg mivel az egyik fél úgyis többet fog érezni a màsik fél irànt.. vagy pedig te esetedben mindkét fél mivel ha sexeltetek csak van vonzodàs :D de ezzel nem leszólni akarlak csak kapj a fejedhez gyorsan!!! Alapból nem hiànyzott neked szilveszterkor hogy nem veled töltötte. A nagy szerelmesek meg megtesznek mindent hogy együtt tölthessék! Ti nem vagytok azok! A kérdés a fejedben inkàbb az legyen mikor huzod fel a nyúlcipõt és hagyod el.. kàrtalansàg erõltetni a kapcsolatot ami màr meghalt ígyis úgyis.. hisz ha lenne benned valamifélle érzelem irànta biztos nem az lett volna az első nélküle szilveszterezel.. vagy ha mégis megcsalod.. nem érzel irànta semmit szerintem csak sajnàlod hogy kicsi szíve összene törjön!! Pedig összefogod ha eljàtszod a nagy szerelmest.. az meg hogy elmondod e vagy sem te tudod.. ha neked azzal tiszta a lelkiismereted hogy eltitkolod akkor titkold!! Bàr én úgy tartom jobb tiszta vizet önteni a pohàrba.. ha hibàzol vàllald is a következményét!! Legyél gerinces és hagyd hogy õ is megtalàlja a magàhoz valot aki nem TE vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!