Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ami nagyon zavar a párotokban?
Figyelt kérdés
pl rossz szokás? ilyesmi
Én nagyon szeretem, de egyvalami nagyon zavar benne:
A TORKA ÁLLANDÓAN TELE VAN VÁLADÉKKAL, DE NEM HAJLANDÓ TENNI ELLENE, ÁLLANDÓAN CSAK ÍGY FELSZÍVJA.....ELÉG BORZASZTÓ HALLANI......GONDOLOM ÁLLANDÓ A FERTŐZÉS A TORKÁN.....DE NEM HAJLANDÓ SEMMIT VÁLTOZTATNI TI MIT TENNÉTEK?
Folyamatosan dobol a lábával,kezével,nem bír nyugton maradni..
Mindenen felhúzza magát,ja és persze ha nem egyezik a véleményünk valamiről akkor én vagyok a h.lye,és nekem ne legyen véleményem,mert én csak nő vagyok,akinek kuss a neve(nem szó szerint mondja ezt,de ez jön le belőle)
2017. jan. 2. 13:58
13/17 A kérdező kommentje:
Igen nyilván az is bosszant, hogy valami komolyabb betegség áll a háttérbe........de ez is nagyon zavaró, főleg ha mások is vannak nálunk vagy megyünk valahova....
Arra se hajlandó, hogy mondtam neki hogy próbálja meg akkor kiköpni pl, hátha nem termelődne neki állandóan vissza
2017. jan. 2. 14:19
14/17 anonim válasza:
Nem dohányzik véletlenül? Ettő függetlenül ha már évek óta csinálja, nem valószínű, hogy abbahagyja. Rögzült a rossz szokás, afféle tic lett belőle, feltéve, ha nincs szervi oka. de ha nem dohányzik akkor nem valószínű. ha a kérésed ellenére sem hajlandó disztingválni, az azsimplán bunkóság. vannak rossz szokások, amik bagatellek, nem érdemes vitázni rajtuk, fogadja el az emebr a párját azokkal együtt. Az viszont elég gond, hogy nincsen rád tekintettel, tudj hogy zavar és tojik rá magasról, mivizsgálásra sem megy. Az meg hogy mindezt nyilvánosan csinálja, egyenesen gyonmorforgató. Az, hogy valaki rázza a lábát az asztal alatt még oké, de hogy társaságban, nyilvánosan is szívogatja, meg krákogja folyamatosan a váladékot a torkán egyenesen undorító.
2017. jan. 2. 16:10
15/17 anonim válasza:
Hogy nem tud halkan közlekedni. Amikor hazaér vagy megy el reggel (korábban kel) olyan zajt csap, hogy a halottak is felkelnek. :D bár szerinte tök halkan közlekedik. Vagy leejt valamit vagy felrúg valamit. Mondjuk már annyira megszoktam, hogy nem is zavar annyira...
2017. jan. 2. 17:34
16/17 anonim válasza:
Néha "furán" beszél (-nák, evvel, hasonlók), eleinte zavart, de már megszoktam, hozzá tartozik, szóval nem tudnék olyat mondani, ami igazán zavar benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!