Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ami nagyon zavar a párotokban?
pl rossz szokás? ilyesmi
Én nagyon szeretem, de egyvalami nagyon zavar benne:
A TORKA ÁLLANDÓAN TELE VAN VÁLADÉKKAL, DE NEM HAJLANDÓ TENNI ELLENE, ÁLLANDÓAN CSAK ÍGY FELSZÍVJA.....ELÉG BORZASZTÓ HALLANI......GONDOLOM ÁLLANDÓ A FERTŐZÉS A TORKÁN.....DE NEM HAJLANDÓ SEMMIT VÁLTOZTATNI TI MIT TENNÉTEK?
Amikor valamilyen határozott véleménye van és esetleg nem értek vele egyet, akkor nagyon irritáló hangon kezd el velem vitatkozni, mintha az egyetemi tanár a kicsit ostobácska diáknak magyarázná az anyagot. Szerencsére ritkán nem értünk egyet, de akkor komolyan, jobban felhúzom magam a hangnemen, mint magán a tényen :D Tudom, tipikus nő vagyok, nekem nem az számít, hogy mit mond, hanem az, hogy hogyan.
A te problémáddal kapcsolatban meg elzavarnám orvoshoz. Mondd, hogy ez a torokrák egyik tünete, és megnyugtatna, ha orvos megcáfolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!