Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsal? Szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal? Szeret egyátalán? :/

Figyelt kérdés

Február közepe ota vagyok együtt a barátommal és sztem jol megvagyunk:) én vagyok az elsö bnöje.. 15 éves én meg 14.a "sztori" a következö:

március közepén ronda dolgot tettem:S felvetettem öt bnöm ál msn-re és ráhajtott. és hát a pasim nem nagyon vakarta le sööt.. mondjuk annyira nem volt durva h má a talit szervezte stb.. csak azér mégis rosszul esett 1-2 dolog:S és akkor szakitottam is vele. de láttam rajta h nagyon megbánta és adtam neki egy utolso esélyt. és ma felnéztem myvip randira és megnéztem a barátomat és láttam h uj képet tett fel. hát mondom jovan.. és megint ronda dolgot csináltam:$ felmentem a myvipjére mert megadta régebben a jelszavát.és megnéztem a myvip randiját. hát eléggé elszomorottam:( még március elején az msn-es ügy elött irt valami csajnak h : szia baby add meg az msned..:/ meg ilyen hozzáféréseket kért stb.. az msnes ügy után má kevesebb hozzáférést kért és már nemirt levelet csak válaszolt egy csajnak aki azt irta h helyes meg stb. és azt válaszolta h köszi te meg cuki... és áprlistol má nem irt levelet meg semmii csak hozzáféréseket kért csajoktol:/ vagyis csak kettötöl.. április közepén és most 30adikán:/

nemtudom most mit higgyek:( szerintetek csak unalomüzésképp csinálja ezt? vagy nemis szeret és meg akar csalni?:( ti mit gondoltok?:(

köszönöm elöre is

2010. máj. 3. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit nyomozgatsz utána? Mellesleg én élből vágtalak volna ki,hogyha megtudtam volna,hogy még a myvipemre lépkedsz be..Azért had legyen már ennyi magán szférám :/
2010. máj. 3. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
ne stresszeld már magad. ha ő az igazi akkor együtt maradtok, ha meg nem akkor addig is érezd jól magad. szexeljetek sokat.
2010. máj. 3. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:

lapátra vele

flörtölget melletted a hátad mögött..

épp elég indok

2010. máj. 3. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
van csajom és én is fentvok viprandin, és én is szoktam hozzáféréseket kéregetni stb, de nem csalnám meg. Ezt ő is tudja h fentvok. Néha felvesz egy csaj msnre is, sőt elég sok, de nem szoktam levakarni, csak akkor, ha közli h talizni kéne meg ilyesmi. Sztem minden pasi szokott ilyet csinálni, a bnőet ettől még ugyanúgy szeretem. a vprandi egy jó szórakozás, és ad egy kis önbecsülést, hogy nem csak a barátnőmnek, hanem még többszáz csjnak is tetszek. jó érzés :D Persze csak a bnő a fontos, az összes többi csak önbecsülés, és szórakozás miatt van. Tudod elég nagy önbecsülést ad hogy szeret bnőm, énis őt, de hogy még csomónak bejövök :D érted
2010. máj. 3. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenki válaszát!

föleg a tiédet utolso ez nagyon megnyugtatott köszi h leirtad:)

2010. máj. 3. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon fiatal vagy hogy ilyen komolyan vedd ezt a párkapcsolatot, főleg a nyomozást, ha már most ilyen vagy mi lesz később. Nem azt mondom, hogy ne légy óvatos, csak később pár év múlva ilyen szituációval tönkreteheted a kapcsolatodat. Ez még nagyon fiatal kapcsolat ahhoz, hogy ilyeneken rágódj. Később majd meglátod. :)
2010. máj. 3. 21:53
 7/8 anonim válasza:

Ne nyomozz utána még Rosszabb:(

Hadd szabadon hagy írkáljon meg ijenek ha szeret úgyse fog megcslani ha meg nem szeret úgyis meg csal ha porázon tartod is!

2010. máj. 3. 22:22
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat igazatok van:)

amugy nem szoltam neki erröl.. szoval h nem szoltam meg h h képzeli ezt.

2010. máj. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!