Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb, olyan kapcsolatban élni, ahol nem szereted már a párod, de a párod téged igen, vagy fordítva. Te szereted a párod, ő viszont nem?
Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 18:04
1/10 anonim válasza:
Egyik sem jó....
Az ilyenből minél hamarabb ki kell lépni.
2/10 anonim válasza:
Mindkettő szörnyű, ezért kell lépni ilyenkor.
3/10 anonim válasza:
Az általad felvázolt szituáció csak arra világít rá, éppen kinek rossz, nem arra, hogy kinek rosszabb. :D
4/10 anonim válasza:
Mi a rosszabb, ha minden nap eléd rakják a legfinomabb kaját, de te nem ehetsz belőle, csak egy üvegen keresztül nézheted. Vagy ha olyat tesznek az asztalra, amit ki nem állhatsz, de mindig újra meg újra meg kell enned?
5/10 anonim válasza:
azt hiszem jobban szenvednék, ha engem nem szeretne de én őt igen
6/10 anonim válasza:
Nekem az lenne a rosszabb, ha én szerelmes vagyok, de a párom nem az. Mert csak, én ilyen önző disznó vagyok.
7/10 anonim válasza:
Az előzőt" volt szerencsém átélni " , minél előbb ki kell lépni. A második, egy fokkal jobb, de abból is mihamarabb ki szabadulni kell.
8/10 aikiboxer válasza:
Az a baj, hogy nagyon nehéz felismerni azt, ha már nem szeretsz valakit, mivel (1) a legtöbbször ez nem fekete-fehér (2) nehéz megkülönböztetni a szerelmet és a kötődést (3) a szerelem úgyis elmúlik minden kapcsolatban.
9/10 anonim válasza:
Ha én jobban szeretném a màdikat de ő nem igazàn akkor abba belebetegednék lelkileg és valószinű szakitanék ha engem szeretne a màsik jobban azt még ugy eltudnàm hosszabb ideig viselni belekényelmesednék a helyzetbe de annyibol rossz lenne hogy mindíg màs pasirol àlmidoznék és ezt a màsik is észre venné a viselkedésemből és abbol is szakitas lenne a vége !Szar érzés hogy itt van aki szeret de én nem szeretem jobban és ez is fájna csak kicsit màsképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!