Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy 10 hónapos babával vagyok itthon, és most tudatosodott benne, hogy a nőket szeretem?
Nos a kérdésed szerint a férjedben már tudatosodott, hogy a nőket szereted, tehát sehogy nem kell elmondanod neki. Köszönjük a kérdésedet.
De mindenképpen írd meg a sztorit, ez lesz a következő "Túl a barátságon" film. Úgyis minden meleg vagy zsidó film oscart kap, kár lenne ezt kihagyni!
"20: ne a filmekből tájékozódj... USA-ban tilos, nálunk nem."
Ezt a baromságot mégis honnan vetted? De, tilos itt is, hiszen ez egy függő viszony, az egyik fél valamennyire mindig ki van szolgáltatva a másiknak, ami visszaélésre adna lehetőséget, ha szabad lenne intim viszonyt folytatniuk. Szociális munkás vagyok, nálunk is benne van a szakmai etikai kódexben, hogy nem szabad, de ez minden más segítő szakmában is így van, elhiheted nyugodtan. És nem csak szexelni nem szabad, de úgy egyáltalán, nem közeledhet a segítő a segített felé ilyen módon. Nem tudom, honnan jött neked, hogy ezt csak az USA-ban nem szabad, szép is lenne, ha itthon szabad lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!