Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy 10 hónapos babával vagyok itthon, és most tudatosodott benne, hogy a nőket szeretem?

Figyelt kérdés
nem olyan egyszerű elmondanom, eddig azt hittem bi vagyok, de ez elmúlt, sajnálom a kapcsolatunkat
2016. dec. 29. 16:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Törlöm a kérdésem. Itt értelmesen nem lehet semmit sem kérdezni!
2016. dec. 29. 18:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le, ha erre vagy kíváncsi!
2016. dec. 29. 18:33
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
senki se kíváncsi rá, kivel fekszel le.
2016. dec. 29. 18:47
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha meg epp a vedonovel, hat kulon szep. Milyen izgalmas lehet neked a tanacsadas;)
2016. dec. 29. 18:55
 25/30 anonim ***** válasza:
31%
20: ne a filmekből tájékozódj... USA-ban tilos, nálunk nem.
2016. dec. 29. 19:00
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
Felnottek vagyunk.. valljuk be vagy igy akarsz megszabadulni tole vagy eddig is tudtad csak gyereket akartal. Amit Te irtal olyan nincs. " Azthittem" foleg nincs èrzèsekben
2016. dec. 29. 19:05
 27/30 anonim válasza:
8%
Gusztustalan amit műveltek szegény kérdezővel, ez a XXI. századi Magyarország. :(((
2016. dec. 29. 20:22
 28/30 anonim ***** válasza:
81%

Nos a kérdésed szerint a férjedben már tudatosodott, hogy a nőket szereted, tehát sehogy nem kell elmondanod neki. Köszönjük a kérdésedet.

De mindenképpen írd meg a sztorit, ez lesz a következő "Túl a barátságon" film. Úgyis minden meleg vagy zsidó film oscart kap, kár lenne ezt kihagyni!

2016. dec. 29. 21:13
 29/30 anonim ***** válasza:
27# sejtem mire ìrod.. de tèvedsz nem a homosexualitassal van gondunk...;)
2016. dec. 29. 21:18
 30/30 anonim ***** válasza:
61%

"20: ne a filmekből tájékozódj... USA-ban tilos, nálunk nem."

Ezt a baromságot mégis honnan vetted? De, tilos itt is, hiszen ez egy függő viszony, az egyik fél valamennyire mindig ki van szolgáltatva a másiknak, ami visszaélésre adna lehetőséget, ha szabad lenne intim viszonyt folytatniuk. Szociális munkás vagyok, nálunk is benne van a szakmai etikai kódexben, hogy nem szabad, de ez minden más segítő szakmában is így van, elhiheted nyugodtan. És nem csak szexelni nem szabad, de úgy egyáltalán, nem közeledhet a segítő a segített felé ilyen módon. Nem tudom, honnan jött neked, hogy ezt csak az USA-ban nem szabad, szép is lenne, ha itthon szabad lenne...

2016. dec. 30. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!