Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy 10 hónapos babával vagyok itthon, és most tudatosodott benne, hogy a nőket szeretem?

Figyelt kérdés
nem olyan egyszerű elmondanom, eddig azt hittem bi vagyok, de ez elmúlt, sajnálom a kapcsolatunkat
2016. dec. 29. 16:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Lehet akkor pont bizonyitási kényszere is van, nem érzi magát férfinak, ezért kellhet neki más nők jelzése.amivel provokálnád ennek tetejébe, az még jobban rátenne
2016. dec. 29. 17:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

10: Amit itt leírtál, az megint egy más dolog. Ez az elhidegülés, az érdeklődés, izgalom, újdonság hiánya. De ez tök más, mint hogy mégiscsak a nőket szereted. Egy nőtől sem biztos, hogy teljes figyelmet kapnál. Minden párkapcsolat nehéz, függetlenül a nemektől.

Beszéljétek meg, hogy mi az alap probléma. Ő miért más nőket nézeget? Van időtök egymásra a baba mellett?

2016. dec. 29. 17:21
 13/30 anonim válasza:
94%
És most ki az új választott? Elég magabiztosnak tűnsz, ha a női megérzéseim nem csalnak. :)
2016. dec. 29. 17:24
 14/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érdekel a gyerektartási, van saját egzisztenciám, és is dolgoztam ugyanúgy, mint a férjem! Ha azt akarjátok tudni, hogy van-e barátnőm? Igen, van. Most ez így jobb? Nagyon jó a kapcsolatunk, szeretek vele együtt lenni. Minden a babavárással kezdődött, elsőnek nagyon figyelmes és közvetlen volt velem, s hagytam az érzelmeimet, nem bántam meg! Egy fiatal lány, a körzeti védőnő.
2016. dec. 29. 17:31
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Sejtettem, hogy kamu.
2016. dec. 29. 17:34
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Hmm, ebből jó film lehetne, a fiatal védőnő házról házra jár és elcsábítja a depis kismamákat :DDD
2016. dec. 29. 17:39
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
16 ezen szétröhögtem magam
2016. dec. 29. 17:43
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Te biztos nem tettel fel vedono-pocskondiazo kerdeseket;)))
2016. dec. 29. 17:43
 19/30 anonim válasza:
4%
Azért a férjednek adj egy utolsó esélyt, és ha nem működik, akkor vállald fel a másik oldalt. A fórumozókkal pedig ne foglalkozz. Sok itt a bolond.
2016. dec. 29. 17:57
 20/30 anonim ***** válasza:
84%
Na jóóóó, ez kamu :D A védőnőnek ugyanúgy tilos szexuális kapcsolatot létesítenie a hozzá tartozó kliensekkel, mint az orvosnak a pácienssel, vagy a tanárnak a diákkal, vagy a családgondozónak a gondozottjával, és így tovább.
2016. dec. 29. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!