Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezert hagyjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezert hagyjam el?

Figyelt kérdés

1eve vagyok egyutt a parommal.

Gyonyoru szep karacsonyi ajandekot kaptam tole.

Kiderult hogy lassan 2eve papiron nos.

Tegnap este mondta el nekem azzal az indokkal hogy mar igy nemtud melletem elni hogy titkolja.

Nekunk februarba fog megszuletni az elso kozos gyermekunk.

A parom szerint csak a penz miatt kellet neki a hazassag. Mert hogy kapott erte 400ezer forintot.

Felsem tudom fogni hogy hogy huzhattuk ki eddig es a csaladja sem szolt errol semmit nekem?

Szeretem de nemtudom hogy igy tudnek e mellete elni!

Ti mit csinalnatok a helyembe?

2016. dec. 29. 06:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sikerült megtalálni a kérdező történetében a bűnöst: engem.

Sokszorosan gartulálok.

Így kell MELLÉPOFÁZNI!

[link]

Én a két hónap múlva születő kisfiam nem így kívánom, nem ilyen körülmények között nevelni, nem ilyen halálzavaros helyzetben.

Megköszönve a sosk-sok like-ot: F/38

2016. dec. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!