Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a fenébe? Vajon ő érez még valamit irántam, ezért volt feszélyezett?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel baráti társaságban ismerkedtem össze.Felvett msnre. Nagyon jól kijöttünk. Aztán - állítása szerint - belém szeretett. Jöttek a szerelmes smsek meg ami ilyenkor kell.Megkérdezte, hogy járnék e vele. Mondtam előbb találkozzunk nekem így kicsit gyors. Találkoztunk. Beleszerettem (?). Majd következő nap közölte, hogy bocsi, de ez nála csak egy fellángolás volt és ne gyűlöljem emiatt. Legyünk barátok. Összetörtem. Tudtam, valahol éreztem, h. hülyít, de annyira akartam ezt az egészet...vele... Egy hónapja nem msneztünk. Nemírt, én se rá. Nehéz volt feldolgozni, de talán így egy hónap alatt sikerült több kevesebb sikerrel.Most jutottam el arra a pontra, hogy igen, lehetünk barátok a fiúval, sőt szeretném is! (Régi kapcsolataimból jó barátságok szövődtek :)) Ma viszont összefutottunk, köszöntem neki, ő viszont elég bunkónak tűnt. Illetve nem is tudom megfogalmazni. Furcsán viselkedett. (Visszaköszönt természetesen) Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Hisz ő mondta, hogy legyünk barátok és ne gyűlöljem... Miért viselkedett akkor így? Lehet zavarban volt, vagy csak bemesélem magamnak? Tényleg furcsán viselkedett, hogy lát... Kérlek, segítsetek :(2009. aug. 3. 18:03
1/1 anonim válasza:
ez elég érdekes. nem lehet hogy valami valaki befolyásolta a döntésében? mert egyik napról a másikra nem szeret ki senki senkiből. szerintem beszéld meg vele a dolgokat üljetek be valahova vagy csak menjetek sétálni és beszéljétek meg.:) sok sikert.:) majd írd meg hogy mi történt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!