Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom nem kedveli mostani barátnőmet? Mit tegyek? Ezért hagyjam ott barátnőmet?
Ezért ne hagyd ott a barátnődet! Próbáld meg úgy szervezni a programokat, hogy ők ketten ne találkozzanak egymással. És ne foglalkozz azzal, ha az egyik uszítani akar téged a másik ellen, mert annak nem lesz jó vége!!
Amúgy lehet tudni, hogy miért utálják egymást?
Mert az én mostani barátom legjobb haverja azért utál engem, mert nem akartam összejönni vele 1 éve.:D Aztán pár hónapra rá jól leoltott, leribancozott, és elmondott mindennek, meg hogy csúnya vagyok, sosem lesz pasim, és most a legjobb haverjával járok.:/:) Remélem nem fog ezért dobni a barátom, mert én imádom(L):(:).
úgyhogy jó lenne a végére járni, hogy miért utálják egymást.
Ne izgasd ez miatt magad. én is így voltam hasonló helyzetbe nagyon nem birtam a legjobb haverom csaját.
De ezután sok időt töltöttünk eggyütt és nagyon megkedveltem. 18/F
2 eves kapcsolatomnak ezert lett vege. Mert a baratom baratai nem birtak. sokan irigyek voltak rank, soknak meg egyszeruen nem voltam szimpatikus. Es csaj szemszögből mondom, h nehez volt feldolgozni, h tényleg emiatt képes valaki otthagyni a barátnőjét. Végul én szakitottam mert nem birtam amik voltak. Most viszont úgy néz ki h egy év után rájött, h mennyire szeret,és nem tud lenni nélkulem.
egy masik sztorim a baratokkal amit en megjártam, az volt, amikor 18 éve ismertem a legjobb barátnomet, és leitatta és bebujt az akkori baratom alá. Na ennyit az igazi barátságrol.
Nem mondom h kételkedj a barataidban, de szerintem eloszor dontsd el h mennyire tetszik neked a lany.
s ha látod h tényleg ugyes és megfelel a te elvárásaidnak stb. Akkor ne hagyd ott ekkora baromságert.
Előbb utobb egszokjak egymast.:)
Na meg a legfontosabb, hogy TE donts magadnak! Ne hagyd h a barataid befolyasoljanak. Sok serencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!