Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezért nekem legyen rossz, mert az előző párja így viselkedett vele?

Figyelt kérdés
Huszonnyolc éves nő vagyok, 3 éves párkapcsolatban, párom 34 éves. Nagyon szeretjük egymást, minden nap elmondja hogy szeret (ami szerintem ritka), türelmes, kedves, soha nem bántott sem szóval sem tettel. Mégis van egy problémám. Szinte semmire nem bírom rávenni, ha mégis, csak nagy könyörgések árán. Mindent százszor is meggondol, mielőtt dönt, ezzel nem lenne bajom, hanem azzal hogy ő dönt. Azért rossz ez, mert tudom, hogy az előző párja viszont dróton rángatta, mindent ő mondott meg, párom egy papucs volt. Valamelyik este bulizni voltunk és táncolni akartam, táncolt is velem, de elfáradt. Rá fél órára megint akartam és kicsit hisztisebben szóltam hozzá (mert már pár perce kérleltem) hogy táncoljon már velem mert a kedvenc zeném megy, erre azt mondta, táncolt volna még, de nem így kellett volna kérnem. Ittas volt, és elkezdte magyarázni nekem, hogy ha nagyon erőlködök soha nem fog nekem eleget tenni, még akkor sem ha tudja hogy jót kérek és mondok, akkor is neki magának kell akarnia nem erőltetésre és sokkal szívesebben teszi majd. Most ez mit jelent? Nem szeret eléggé? Várom már nagyon azt is, hogy megkérjen, de nem történt meg, 2x szóvá tettem, (azt is kicsit mérgesebben), akkor is kiakadt és azt mondta minél többször emlegetem annál később szánja rá magát. Igen ám, de az exét meg 1 év után elvette, igaz a család elmesélte hogy erőltetve volt, de akkor is. Most nekem legyen ezért rossz? Mit csináljak, ha el akarok érni nála valamit, mindegy mi az, de az én akaratom is érvényesüljön?
2016. dec. 27. 16:50
1 2
 11/15 omba ***** válasza:

" táncolt volna még, de nem így kellett volna kérnem. Ittas volt, és elkezdte magyarázni nekem, hogy ha nagyon erőlködök soha nem fog nekem eleget tenni," - hisztis kisfiú... ezt 5-6 évesen próbálgatják.

A te türelemtelenségedet én se viselném könnyen, de legalább nem piálok .

2016. dec. 27. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:

"Csak én kicsit türelmetlen vagyok és ha valami nem úgy történik egyből a volt párja jut eszembe, nem tehetek róla!" De igen, nagyon is tehetsz róla, és erre rámehet simán a kapcsolatod. De a jó hír, hogy tehetsz ellene.

Első körben tanulj türelmet és tarts önvizsgálatot, mielőtt robbannál, hogy vajon tényleg annyira fontos-e az adott dolog vagy megint az exhez méred magad. Ne hisztizz, ne törelmetlenkedj, ne bszogasd párpercenként, ha valamit nem akar megteni, ne erőltesd, ezzel csak azt éred el, hogy ő fog téged az exhez hasonlítgatni és szépen mélyül feléd az utálata. Az exhez való hasonlítgatást pedig marha gyorsan hagyd abba és soha ne is említsd neki többet. Önuralom és logikus gondolkodás, nem atomfizika.

2016. dec. 27. 19:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben ha mondanék is valamit az exéről befogom a szám, nehéz de megállom a béke miatt. De azok a rossz gondolatok az őrületbe kergetnek, mert automatikusan rá gondolok ha valami baj van köztünk!
2016. dec. 27. 19:47
 14/15 omba ***** válasza:

Az se nagyon normális dolog, hogy ennyit foglalkozol az exével - automatikusan rá gondolsz, ha baj van köztetek - de azt hiszem, nem úgy gondolsz rá, hogy csak vége lett, ezért EX.

Szerintem ne hozzá mérd magad, és főleg ne irigyeld!

2016. dec. 28. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:

"De azok a rossz gondolatok az őrületbe kergetnek, mert automatikusan rá gondolok ha valami baj van köztünk!"

Ennek csak akkor van értelme, ha szeretnél te is ex lenni. Ha nem így van, sürgősen szakadj le a témáról, mint tettekben, mint gondolatban!

2016. dec. 28. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!