Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezért nekem legyen rossz, mert az előző párja így viselkedett vele?
" táncolt volna még, de nem így kellett volna kérnem. Ittas volt, és elkezdte magyarázni nekem, hogy ha nagyon erőlködök soha nem fog nekem eleget tenni," - hisztis kisfiú... ezt 5-6 évesen próbálgatják.
A te türelemtelenségedet én se viselném könnyen, de legalább nem piálok .
"Csak én kicsit türelmetlen vagyok és ha valami nem úgy történik egyből a volt párja jut eszembe, nem tehetek róla!" De igen, nagyon is tehetsz róla, és erre rámehet simán a kapcsolatod. De a jó hír, hogy tehetsz ellene.
Első körben tanulj türelmet és tarts önvizsgálatot, mielőtt robbannál, hogy vajon tényleg annyira fontos-e az adott dolog vagy megint az exhez méred magad. Ne hisztizz, ne törelmetlenkedj, ne bszogasd párpercenként, ha valamit nem akar megteni, ne erőltesd, ezzel csak azt éred el, hogy ő fog téged az exhez hasonlítgatni és szépen mélyül feléd az utálata. Az exhez való hasonlítgatást pedig marha gyorsan hagyd abba és soha ne is említsd neki többet. Önuralom és logikus gondolkodás, nem atomfizika.
Az se nagyon normális dolog, hogy ennyit foglalkozol az exével - automatikusan rá gondolsz, ha baj van köztetek - de azt hiszem, nem úgy gondolsz rá, hogy csak vége lett, ezért EX.
Szerintem ne hozzá mérd magad, és főleg ne irigyeld!
"De azok a rossz gondolatok az őrületbe kergetnek, mert automatikusan rá gondolok ha valami baj van köztünk!"
Ennek csak akkor van értelme, ha szeretnél te is ex lenni. Ha nem így van, sürgősen szakadj le a témáról, mint tettekben, mint gondolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!