Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm karácsonyi ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm karácsonyi ajándékot kapott az expasijától, és sírvafakadt örömében. Ez normális?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, az exével 1,5 évig voltak együtt, 1 hónappal azelőtt szakítottak, hogy összejött volna velem. Az expasi német, kint is élt vele sokáig a barátnőm, aztán hazajött, és nem működött a távkapcsolat. Abban maradtak, hogy inkább mindenki járja a saját útját, de "ha úgy hozza a helyzet, ott lesznek egymásnak". Ezeket a barátnőm mesélte.

A múlthét elején kapott egy csomagot a pasitól, rózsaszín plüssnyuszi, bekeretezett közös kép(?!!) meg egy levél volt benne. Nem tudta titkolni a barátnőm, mert pont nála voltam, mikor megkapta, a levelet fel is olvasta, olyanok voltak benne, hogy sajnos a pasi a munkája miatt nem tud majd üzenni Karácsonykor, de fontosnak érezte, hogy valamit küldjön, meg hogy sajnálja hogy így alakult a kapcsolatuk, de mint barát, mindig ott lesz a barátnőmnek, mindig őrizni fogja a közös emlékeket, és ha a barátnőm arra jár, mármint Németországban, az ő ajtaja mindig nyitva lesz.... Ja meg azt is írta, hogy látott rólunk közös képet a neten, nagyon összeillünk 🙂..... eleve felhúzott ezzel a nyáltengerrel, de az, hogy a barátnőm ezen elsírta magát, és pozitív értelemben, az teljesen lesokkolt. Nem mondtam semmit, mert hát erre mit lehet, és azóta a barátnőm sem hozta fel a témát, de nem hagy nyugodni. A nyuszi ott ül az ágyán, persze szívem szerint szanaszét vagdosnám de az hogy nézne ki.

Normális ez a részéről, és csak túlreagálom? Vagy most mit kéne kezdenem ezzel?

2016. dec. 26. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Lehet normális is. Én is sírvafakadtam most egy kedves exem miatt, pedig tudom, hogy nem tudok most vele lenni, mert mást szeretek. 38f
2016. dec. 27. 00:59
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

Lassan 2 eve vagyunk egyutt a baratommal. Szinten egy honappal szakitasuk utan, legelso kapcsolata volt, csaj dobta. A kapcsolat elejen nekem kellett felvilagosotanom hha arrol a csajrol beszel h mi volt akkor amikor epp a baratnoje volt akkor nem 'mentem haza es akkor a BARATNOM...[]', hanem az exem szot hasznaljuk. Megfordult a fejben h ehelyett a rohadt kinos beszelgetes helyett kidobom... meg kb 2x akasztott ki miatta. 1x elmeselte h h jottek ossze. Csak masrol beszelt es ugy elszaladt vele a paci mert idorendben az kovetkezett..... de olyan beleelessel h gondolkodtam h ott hazakuldom. Aztan 1x kijelentette h eszebe jutott h meg kene LATOGATNI a lanyt, mert reg beszeltek. Akkor megmondtam neki h attol a pillanattol h elindul hozza, tudja magarol h szingli. Nem ment el.

DE!

Ez kb az elso 2 honapban volt. Azota tul van rajta. Elo se kerul igazan temakent sem. Iden kerult a lany egyetemre. Masik varos de ugyanarra megy a vonat. Ugyis ossze fognak futni. De mar nem felek. Most mar az enyem a srac. :)

De tenyleg nehez volt.

2016. dec. 27. 02:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy ex-gyilkoló fajta, de lássuk be: te itt a szamár vagy a ló helyett.
2016. dec. 27. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!