Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején úgy érzem mégsem akarom ezt, ez normális?
Figyelt kérdés
Egy régi barátommal jöttem össze,mióta együtt vagyunk alig találkoztunk és alig keres. Eleinte dúltak bennem a hormonok,de sajnos az ő oldaláról nem igazán éreztem ezt,leginkább abból következtetve,hogy tényleg alig keres. Régóta nem volt kapcsoaltom tudatosan,de most megint úgy érzem,hogy hiba volt és nem is akarom így ezt az egészet,mert sokat agyalok rajta és csak elvonja a figyelmemet más dolgokról. Éreztetek már hasonlóan?L2016. dec. 14. 18:32
1/2 anonim válasza:
Igen, szerintem a tobbség volt màr igy. Ilyenkor a legegyszerubb felejtossé tenni a dolgot. Ha màr az elején agyalnod kell, ràadàsul érzed, hogy egyoldalù az érdeklodés.
2/2 anonim válasza:
Teljesen normális amit érzel,az ember minek pazarolja olyanra az idejét aki nem érdemli meg,akit nem érdekel.Keress magadnak valaki mást .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!