Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mit tegyek várjam ki amig vmi jelet ad vagy legyek rámenös?

Figyelt kérdés
szakitott velem a barátnöm lassan két hete de minden nap találkozunk többször is jól elbeszélgetünk meg minden.csak mikor mindig eljövök puszit kér az arcára.ma is igy volt én meg lesmároltam.ö erre ideges lett de utána kimagyaráztam magam hogy csak véletlenül történt csak nevetett rajta mondta hogy este is találkozzunk.de nagyon rossz hogy nem csokolhatom meg.
2010. máj. 3. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Élvezi, hogyí futsz utána.
2010. máj. 3. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:

rájöttem én is de mit csináljak szeretem

?

2010. máj. 3. 16:01
 3/6 anonim válasza:
Ő is szeret:)
2010. máj. 3. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
úgyérzem hogy igen
2010. máj. 3. 17:12
 5/6 anonim válasza:
szerintem mondj le egy két találkát ..csak próbaképp .és ha igazén hiányzol neki akkor ugyis keresni fog ..de ez olyan h nem futhatsz így uztána ha csak játszik....
2010. máj. 3. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:
igazatok van holnap is reggel találkozunk de akkor megirom neki hogy nekem nem jó.nagyon nehéz lessz mert egyfojtában azt várom hogy mikor leszünk eggyütt.köszönöm az eddigi kommenteket
2010. máj. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!