Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? Nagyon idegesítem saját magamat.
Sziasztok!
Annyira rosszul érzem magam mostanában, durva hangulatingadozásaim vannak, akkor is, ha a barátommal vagyok, meg akkor is, ha itthon, egyedül. Nem tudom miért van ez, soha nem voltam hisztis típus, most meg nagyon könnyen elsírom magam minden hülyeségen.
Minden mozzanata a barátomnak "bántó" számomra, például amíg eszik (mikor én ott vagyok és nem vagyok éhes) leül a számítógép elé 5 percre. Figyelmes és kedves velem, de ez az egyalkalmas dolog nagyobb nyomot hagyott bennem, mint a sok jó, amit kapok tőle.
Tudom, hogy ez nem normális viselkedés részemről, persze épp ezért nem is akarok panaszkodni neki, így magamban tartom, s még rosszabbul leszek.
Szerintetek mi bajom van? Nagyon fárasztó állandóan stresszelni meg szomorkodni a SEMMI miatt... én kreálom a nemlétező problémákat és kb. eltemetem magamban az amúgy működő kapcsolatot. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!
18/L, 22/F
"Elég megfoghatatlan ez a rosszul vagyok, nem tudom mi van velem."
először ne csinálj belőle nagybeszélgetést, csak szólj neki, hogy csináljatok több mindent együtt (konkrétan ajánl valamit)
Tízes, koszonom szepen, szerintem en is levezetem a fölös energiaim plusz sporttal. :) nem kavezom rendszeresen bar most, hogy mondod, tegnap es tegnap elott is ittam egyet, hogy ébren tudjak maradni.
Tizenegyes, igazad van, en sem vagyok híve a nagy kapcsolat-kivesezesnek. Igyekszem értékelni az egyutt töltött idot vele.
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a segítséget, boldog ünnepeket kivanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!