Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? Nagyon idegesítem saját magamat.
Sziasztok!
Annyira rosszul érzem magam mostanában, durva hangulatingadozásaim vannak, akkor is, ha a barátommal vagyok, meg akkor is, ha itthon, egyedül. Nem tudom miért van ez, soha nem voltam hisztis típus, most meg nagyon könnyen elsírom magam minden hülyeségen.
Minden mozzanata a barátomnak "bántó" számomra, például amíg eszik (mikor én ott vagyok és nem vagyok éhes) leül a számítógép elé 5 percre. Figyelmes és kedves velem, de ez az egyalkalmas dolog nagyobb nyomot hagyott bennem, mint a sok jó, amit kapok tőle.
Tudom, hogy ez nem normális viselkedés részemről, persze épp ezért nem is akarok panaszkodni neki, így magamban tartom, s még rosszabbul leszek.
Szerintetek mi bajom van? Nagyon fárasztó állandóan stresszelni meg szomorkodni a SEMMI miatt... én kreálom a nemlétező problémákat és kb. eltemetem magamban az amúgy működő kapcsolatot. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!
18/L, 22/F
próbálj meg helyette magadra figyelni. találd ki, mit szeretnél csinálni egyedül. talán be tudod vonni őt is.
a helyzetben, amit leírtál, talán kimennék főzni magamnak, hiszen én is leszek éhes.
vagy én is gépeznék. olvasnék egy könyvet. lereszelném a körmeimet. vagy tornáznék. fürödnék. elmennnék sétálni.
Próbálj meg minél több időt eltölteni a hobbiddal, a sportolással ahol levezetheted a fölös energiákat, feszültséget.
Én is voltam ilyen helyzetben és tudom milyen rossz, főleg, hogy semmi ok nincs rá.
Én akkor többet jártam edzeni, volt amikor 2-2,5 órát az edzőterembe voltam. Nálam a futógép, és a trainer nagyon sokat segített és megnyugodtam.
Iszol kávét? Nálam akkor a több koffein fogyasztás is rátett egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!