Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó a kapcsolatom az élettársammal. Nem jó a szex, az érzés, hogy Vele vagyok, a beszélgetéseink, semmi sem jó. Nem tudom ez miatta van, esetleg Én vagyok az oka?
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Az elején minden fantasztikus volt, a szerelem, a szex, ahogy egymáshoz értünk. Miután összeköltöztünk, ez a dolog még tartott pár hónapig, és nem tudom mi történt. A párom nem volt kedves, kiderült, hogy agresszív(nem fizikailag) néha el kellett tartanom, és ami furcsa a szex is lecsökkent havi3-4 alkalomra. Nemrég talkoztam a volt férjemmel is, és elgondolkodtam azon, mikor Vele voltam akkor is úgy éreztem, hogy nem jó a házasságunk, és azért váltunk el. Most visszagondolva a kevés szex, és unalmas élet miatt jöttem össze a mostani párommal. Akkor az exférjemmel heti háromszor volt szex, most örülök a havi háromnak, és az élettársam csak 31éves. Az exférjem megmozgatott bennem valamit, és komoly kapcsolatra összejönnék Vele újra. Csak a válásunk óta megváltozott. Azóta nem szereti ha a nők sokáig maradnak. Laza kapcsolata van, de nem akar elköteleződni, valahogy így mondta. Megköszönte, hogy megmutattam milyenek a nők. Hogyan lehet az, hogy az egyik férfi 14év házasság után heti 3 szeretkezést tudott, a másik 1-1,5 év kapcsolat után havi háromszor akarja csak, úgy hogy, 12évvel fiatalabb a exférjemnél.2016. dec. 24. 19:04
31/34 anonim válasza:
Így van, ahogy az utolsó mondja!
Jönni fog majd a számodra megfelelő is!
32/34 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a exférjem, hátha meg szeretne újra állapodni. Próbálkozott, mikor még megvolt a barátom, de nem feküdtem le vele. Talán látja, hogy van értelme újrakezdeni.
2018. febr. 23. 10:51
33/34 anonim válasza:
Párod nem kíván öregasszonnyal szeretkezni.
34/34 anonim válasza:
Ne gondolkozz az exedben. Én egy ex nőmmel sem jönnék össze. Úgy meg pláne, hogy lecserélt egy fiatal bikára, most meg hogy vén megunt tehén lett belőle visszajönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!