Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó a kapcsolatom az élettársammal. Nem jó a szex, az érzés, hogy Vele vagyok, a beszélgetéseink, semmi sem jó. Nem tudom ez miatta van, esetleg Én vagyok az oka?
Megertelek, de egyaltalan nem ertek egyet veled.
Ha maradt benned egy kis joindulat a volt ferjed irant, akkor kerlek, kimeld meg magadtol.
A jelenlegi kapcsolatodon meg nem igazan javitani szeretnel, sokkal inkabb sajat igenyeidet es elvarasaidat kielegiteni. Miutan ez nem müködik, ismet valtanal, de radöbbentel, hogy egyedül nem tudnal megelni. Igy legegyszerübb megoldasnak tünik a volt ferjed? Netan egy masik balek, aki befogad?
Nem szeretnek itelkezni es biztosan van benned szerethetö, de az irasaid alapjan nagyon egocentrikusnak tünsz. Ez alapjan csak a sajat erdekeidet tartod szem elött.
A paromban azt szeretem, hogy fantasztikusan megvolt nelkülem is (szinglikent). Es, ami a megelhetes körülmenyeit illeti, ugyanannyira jol meglenne. Nincs "szüksege" ram. Nem azert van velem, hogy legyen fedel a feje fölött. Barmikor megtehetne, hogy elköltözzön. Megsem tette meg. Akkor sem, amikor nehezebb idöszakon mentünk keresztül, akkor sem, amikor ritkabbak voltak az együttleteink. En pedig tudom, hogy miattam, miattunk marad. Ahogyan en is. Nalad pedig az az erzesem, ha lenne egy hodolo, aki ket kedves szoval az agyaba visz es meg ott is maradhatnal, maris megnyert maganak.
Azt tartanam helyesnek, ha jelenlegi parodnak is megadod azt az eselyt, hogy megismerkedjen valakivel, akivel jobban illenek egymashoz. Volt ferjedet pedig ne büntesd ujra. Rendes töle, hogy probal segiteni, de ha maradt benned meltosag, kedves szavakon kivül, mast nem fogadsz el. Te pedig probald rendbe szedni az eletedet! 42 evesen nem birnal megelni a sajat labadon? Nem lehet, hogy csak az igenyekböl kellene lejebb adni? Ezeket nem azert irtam, mert erdekelnenek vagy ram tartozna a valasz, ezert nem is kell ezekre reagalni, csak indulj el ezen a gondolatmeneten, hogyan valtoztathatod jo iranyba az eletedet. Biztos vagyok abban, ha ez egyedül menni fog, ujra fogsz tudni ismerkedni is ugy, hogy nem eleve függö viszonyba kerülj.
Előre tekints, ne visszafelé.
Hagyd a fenébe mind a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!