Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek egy SMS jött egy nőtől lehet kapcsolat koztek?
Ha ennyire nem bízol benne,akkor miért vagytok együtt,miért mentél hozzá?
Nekem alap,hogy bízok a páromban. Jó,nyilván megijednék először az sms-re, de simán lehet,hogy unatkozó hülye gyerekek viccelődnek.Vagy hogy félre ment az sms. Én hinnék a saját páromnak.
Nyilván a tiédet és a kapcsolatotokat nem ismerem,úgyhogy neked kell eldönteni,hogy igazat mond -e
Honnan tudják a telefonszámát?
Biztos beregisztrált valahova.
Az pedig nem nagyon fér bele.
Én nem regisztráltam sehova, mégis kaptam már olyan üzenetet, amiben állást ajánlottak egy belvárosi szex-masszázs teremben. Elég gáz lett volna, ha a párom arra következtet ebből, hogy kVrvának álltam.
Amúgy hogy jutott a tudomásodra? Megmutatta/felolvasta?
Én is bíznék/bízok a páromban.
Volt egy munkatársnője, aki nagyon rá volt kattanva. A férjem kezdettől visszautasította, mégis nyomult vagy 3-4 hónapig. És? Mindegy kik és hogy nyomulnak, a lényeg hogy a párod mondjon nemet.
Igaz, én nem találtam ilyen sms-t, a férjem már az elején mondta hogy "furcsa" a kolléganője, aztán fb-on írt neki esténként amit az először nem is tudott hova tenni.
Bocs, de nekem pl. pont tegnap hozott egy levelet a postás az Orbántól.
Szerinted viszonyom van vele??!
"ő mindent csak tagad"
Hogy hogy tagad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!