Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy olvassam el a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy olvassam el a facebook üzeneteit?

Figyelt kérdés

Tudom, sértő, ha már ez megfordul a fejemben, de muszáj.

Anno az előző barátom facebookon levelezgetett egy másik lánnyal. Mindig elfordította a telefont, előttem nem lépett be. Mikor megkértem, hogy mutassa meg, nem akarta, majd nagynehezen megtette. Láttam, hogy ment a szeretlek, szívek, stb.

A mostani párom is furán viselkedik.Ő még rosszabb. facebook függő, pisilni is viszi a telefonját és addig belép. Ha kimegyek zuhanyozni, addig fent van. percenként nézi, hogy írt-e valaki, ha kirándulni megyünk, akkoris óránként. Moziból kijövet az az első, hogy megnézze. Azt tudom, hogy nem csak férfiakkal beszél, hanem nőkkel is, akik ráadásul bókolnak neki és nagyon helyesnek tartják a páromat. A párom heti rendszerességgel lesz ismerőse idegen lányoknak.

Anno egyszer bele néztem a telefonjába, és az exével beszélt, aki bugyikat küldött neki. A többit nem láttam, de a párom mondta, hogy elmtileg mondta a lánynak, hogy ne küldjön ilyet, de ezt nem tudom biztosra. Nem akarta megmutatni a beszélgetést.

A lényeg, hogy mindig lefordítja a telefonját, nem lehet mellettem, nem tölti mellettem, nem engedi, hogy képeket csináljak. Múltkor telefonáltam, és ő is. Megkérdezte én kivel, elmondtam, és amikor visszakérdeztem nem mondta el, hogy ő kivel.

Facebookra előttem nem lép be, és sokszor hajnali egykor még rezgőre van állítva a telefonja, mert chatel.

Nem hajlandó megmutatni.

Tudom, gáz, amit teszek, hisz nincs bizalom, és szinte egyértelmű...de kell nekem valami bizonyíték, hogy tudjam.

Ő is azzal piszkál, hogy én folyton telefonozok, mire mondtam neki, hogy tessék belépek és nézd meg nyugodtan. Nem az már nem kell.

2016. dec. 20. 21:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Üvöltenek a jelek, te pedig még mindig reménykedsz, hogy normális, egyenes ember. Hát tévedsz, nem egyenes...

Engedd már el.

2016. dec. 20. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Remélem,úgy huszaséveid elején vaty! Akkor.még megbocsátható,ha valaki ennyire vak.

Tudod,ki élne így,szerelem ide vagy oda!

2016. dec. 20. 22:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Az egyetlen, amit veszthetsz, az a szar kapcsolatod. Egy normalis kapcsolatban szerintem kb. az a reakcio, amit az en baratom adott valaszkent erre a telefonos kerdeskorre, miszerint "ott van, nezegesd, ha talalsz valami erdekeset, akkor mutasd meg nekem is, mert en csak ugyanazt a szar facebookot latom rajta mindennap" :"D.
2016. dec. 20. 22:02
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Az ég óvjon mindenkit az ilyen barátnőtől.
2016. dec. 20. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
"Pont ezért akarok valami észheztérítőt olvasni," Olvasd el azt amit irtál. Eléggé észheztéritö. Szo sincs szerelemröl. Titkolozásrol sunyiságrol, féltékenykedésröl annál inkább.
2016. dec. 20. 22:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Totál hülyérevesz téged, de te ezt élvezed.
2016. dec. 21. 00:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudom, sértő, ha már ez megfordul a fejemben, de muszáj - NEM, nem muszáj. Ha valakiben nem bízol feleslegesen vagytok együtt. Ha meg bízol benne nincs probléma.
2016. dec. 21. 00:00
 18/20 Estienne ***** válasza:

Az titkolózik akinek titkolni valója van. Nálam az őszinteség egy alappillér, elvárom, hogy a párom ne titkolózzon ilyen szinten előttem. Cserébe én se csinálom ezt vele. Persze, kell a magánszféra, nem bújjuk egymás személyes cuccait. De a barátnőmnek van ujjlenyomat engedélye a telefonomhoz, nem dugdosom előle, tudja a jelszavamat és még se kutakodik. És ugyanegy visszafelé is igaz. Szerintem ez a normális egy komoly kapcsolatban. Az más kérdés, hogy a mai fiatalok többsége meg kavar fűvel-fával (tisztelet a kivételnek, mert van olyan is)

Oké, hogy néha titkolózom én is és kicsit füllentek. De ez többnyire akkor van, mikor meg akarom lepni valamivel. Ha ilyen szinten nem bízol benne és én úgy érzem joggal, akkor azért én átgondolnám ezt a kapcsolatot.

2016. dec. 21. 09:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Az előző barátod is ilyen volt, a jelenlegi is ilyen... miért választasz kisfiúkat?

Kalap, kabát.

2016. dec. 21. 10:09
 20/20 Brigol20 válasza:
Megkérdezhetem, hogy végül mi lett?
2020. febr. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!