Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne rá lehetőséged, elolvasnád a párod facebook üzeneteit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 23:04
1/12 Marko polo válasza:
Csak gyanú meg eltávolodás esetén xD
16/F
3/12 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, bízom benne. S amúgy sem egy nagy facebookos...
4/12 anonim válasza:
Van rá lehetőségem, és mindig el is olvasom.
A bizalom, a naivak kiváltsága.
5/12 anonim válasza:
Lenne rá lehetőségem, nincsenek lejelszavazva a gépek, és időnként átülünk egymás gépéhez, a win pedig jegyzi a jelszót. Mégse jutott még soha eszembe, tiszteljük egymás privát szféráját.
6/12 anonim válasza:
Lehetőségem bármikor lenne rá, mert tudjuk egymás jelszavait, de nem olvasom el az üzeneteit, és a férjem sem az enyémeket, mert megbízunk egymásban, és nem tartozik ránk a másik levelezése.
7/12 anonim válasza:
Nem.
Amúgy ha nagyon akartam volna, már megtehettem volna.
8/12 anonim válasza:
Én igen. Ha valami annyira magánügye lenne azt nem is a neten beszélné meg. Ami egyszer oda felkerül az már nem titkos, mert bárki megnézi. (feltörhetik a profilt) Azzal meg nem ártok neki ha megnézném azt amit elvileg akárki megláthat. És én se akadnék ki ha ő nézné az enyémet. Inkább érezném hogy számítok neki. (lehet, hogy csak én működök ilyen furán :D )
9/12 anonim válasza:
Egy évet jártunk, tudtam a jelszavát. Szakítottunk, de tudom, hogy nem változtatta meg emiatt. Ennek ellenére nem nézem meg, úgy gondolom, semmi közöm hozzá. 22f
10/12 anonim válasza:
Nem.
Viszont, ha gyanúsan viselkedik, lehet megtenném, viszont onnantól nincs értelme a kapcsolatnak, mivel oda a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!