Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyfolytában megaláznak a pasik, mit tegyek?
Nem tartom magamat csúnyának, inkább különlegesnek külsőre. Se nem szép, se nem csúnya. Hatalmas hajam van, mint egy oroszlánsörény, amit most festettem feketére, és sokszor vonzza az emberek tekintetét, mondták már többször.
A lényeg, hogy akármilyen pasival beszélgetek, beszólogatnak, megaláznak. A PÁROM, aki elméletileg szeret, közölte, hogy nincs szemem, nagy az orrom, büdös a szám, szálas a hajam, stb. (mosok fogat, a szemmet festem, a hajamat meg kezelem, balzsammal és pakolással).
SZóval jogtalannak érzem.
Az idegen fiúk és haverok meg lekezelnek. Idegen társaságban én vagyok az egyetlen lány, akihez nem jönnek oda, nem beszélgetnek vele, mindig én megyek utánuk. Ha meg nem teszem, piszkálnak, hogy szótlan vagyok.
A legjobb haverom is egyfolytában lehord mindennek, hogy unalmas vagyok, ki vagyok égve.
A lányok nem ilyenek velem.
Múltkor a párom baráti társaságával mentünk el kirándulni. Az egyik csaj magassarkúban jött mellettünk, csendben, alig szólt egy szót. Én szintúgy, mert nagyon fáztam, mire a párom és a többiek is engem piszkáltak, hogy miért vagyok csendben. A csajt egyszer sem, sőt, hozzá oda mentek BESZÉLGETNI.
Én kezdeményeztem, mire otthagytak.
Mivel válthatom ki ezt a fiúkból, és legfőbbképp a páromból?
Mindig mosolygok, ha egyszer komoly vagyok akkor azért kötnek belém, ha mosolygok, azért, egyszóval a puszta jelenlétem irritál mindenkit...
Legyen 2017 a változás, újítás eve! Hagyd a francba az egesz bagazst ugy ahogy van a paroddal az élén.
A hozzadallasuk pedig szóra sem erdemes.
Nem tudom hány éves vagy, de úgy tippelem olyan 18 körüli, esetleg középiskolás még.
Igaz amit a többiek írnak, hogy állj ki magadért stb, de saját magamon tapasztaltam, hogy ez nem minden esetben igaz.
Engem középiskolában közösítettek ki. Első év első óráján egy tanárnak jelentkeztem, ott beszóltak mekkora stréber vagyok és onnantól kezdve 4 évig én voltam a boxzsák. Soha többet nem jelentkeztem, mindig próbáltam láthatatlan lenni, de csak piszkáltak. Nálam átlagosabb lány kevés volt a földön mégis ha kockás pulcsi volt rajtam az volt a baj, ha csízma akkor az. Próbáltam visszaszólni, én is visszacsípni, de az egész osztály egy emberként ugrott nekem akkor, szóval inkább hagytam. Kb az első évem volt ilyen kemény. Utána mivel látták, hogy nem veszem fel, békén hagytak. Nálam nem volt megoldás rá, nem lehet több embert, egy egész társaságot leküzdeni. Középiskola mellett jártam sportolni és egy kutyaiskola klubba, az ottani társaságban központi ember voltam, mindenkivel jól kijöttem, így tudtam érvényesülni és az iskolai megaláztatásokat egyszerűen félretettem magamban.
Sok év kellett hozzá, mire megemésztettem, mert főleg nem igazán volt indoka. De a tanárok is mind utálták az osztályt, teljesen széthúzott, volt pár kiközösített akiket mindenért cikizték és az egész egy káosz volt.
Szóval 4 év után leléptem és vissza se néztem. Ennek már bő 10 éve és semmilyen negatív hatása nem lett a személyiségemre. Boldog családos ember vagyok, jó munkával, külföldön élek, barátaim is vannak. Én úgy gondolom, hogy az ilyen lehúzó embereket egyszerűen ki kell zárnod az életedből, főleg a barátod. Olyan embereket és társaságot gyűjts magad köré, akikkel jól kijössz. Ha a mostani társaságod nem ilyen, akkor próbálj meg váltani. Ha nem lehet, akkor keress egy másik társaságot is, ahol jól érezheted magad. Sok sikert.
4-es vagyok.
Velem az a helyzet, hogy tényleg visszahúzódó vagyok, és ez látszik is rajtam. Vannak akikkel jól elbeszélgetek, és kedvelnek is, csak pár embernél vettem észre, hogy ha látja, hogy jövök, inkább elmegy WC-re, vagy ha én nem mennék oda hozzá, ő oda sem jönne, csak éppen csak annyira csinálják, hogy még ne legyen annyira gyanús, szóval lehet, hogy csak én komplikálom túl.
Tapasztalatból mondom, hogy ha bántanak, nem érdemes kizárólag visszaszólni, mert ezzel azt látják, hogy ez idegesít téged, és ők pontosan ezt szeretnék elérni.
Régebbi korszakból sajnos én is belefutottam ebbe, de nem csak úgy piszkálódtak, hanem egyre komolyabban bántottak pont ezért, és ebből az volt az egyetlen kiút, hogy orron töröltem őket. Hozzáteszem, ritka gyökerek voltak, az IQ-jukat összeszorozva nem érték volna el a szomszéd kutyám szintjét és nem hasonlítható a te helyzetedhez, de ha valaki nem ért a szóból, annak felesleges visszaszólni (vagy ha igen, akkor alapos munkát kell végezni).
Barátaim abban az időben voltak, csak sajnos másik városban tanultak tovább, és már nem találkozom velük, egyetemen meg nem igazán tudtam beilleszkedni a nagy társaságokba, buliba sem járok, szóval így alakult :/
Ha te nem vagy visszahúzódó, akkor nem biztos, hogy ez a gond. Vannak olyanok, akiket irritál, ha valakinek egyedi külseje van, de nekem mondjuk nagyon tetszenek az ilyen lányok, ha te is így szereted magad, nem kell mással foglalkoznod. A párodról meg nem tudok mit mondani, ha ő is piszkál téged, azért kételkednék benne, hogy szeret téged.
Semmi igazán használható információt nem adtál, az egész hiteltelen és torz. Képtelen vagy a saját hibáidat beismerni, ezért kizárólag a negatívumokat vállalod fel olyan emberekkel és szituációkkal kapcsolatban, amikhez komolyann érzelmi viszonyulásod van, és emellé olyan dolgokról is szólnak, amiket te nem ismersz fel magadban. Ezzel azt a helyzetet teremted, hogy folyamatosan áldozatnak tünteted fel magad, sőt, már tényleg az is lettél, mert hagyod, hogy lábtörlőként bánjanak veled, önként helyezkedsz bele ebbe a szerepbe.
Megoldás: Gyakorolj önkritikát, szakadj ki a jelenlegi szerepedből (ennek része az is, hogy kirúgod az életedből azokat az embereket, akik ocsmányul bánnak veled, és rosszul érzed magad mellettük), és állj ki magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!