Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik el lehet menni. Mit tennétek, ha a párotok állandóan evvel jönne, ha valami probléma adódik?
"Kitartás! Nem könnyű az ilyen férfiakkal :D"
Btw, nekem anyám szokta mindig ezt mondani...
Igen, ez nem "szellemi rövidnadrágság" kérdése. Egyszerűen rosszul kezeli a konfliktus helyzetet.
Ilyenkor mindig mérlegre tettem az évek során, hogy úgy alapvetőn nagyon szeretjük egymást jó a kapcsolat. Csak van olyan tökfilkó, hogy ezt szajkózza ahányszor vita van. Sosem vettem személyem elleni támadásnak, hogy valóban elküldene.
Valószínű most a párod is sokkot kapott és talán elgondolkozik picit. Ha meg nem keres, akkor találj egy megértőbb társat.
Együtt voltam egy ilyennel, akkor én is keresgéltem a kifogásokat, hogy csak ezt mondja de nem gondolja komolyan....
Hagyjuk már. Felnőtt ember, aki tudja, amit kimond, annak súlya van. Jaaaa, hogy nem tudja? Sajnos van nő, aki nagyra nőtt csecsemővel is hajlandó együtt élni, de nem teszel magadnak szívességet ha te is ilyen leszel.
És, nincs is gyerek, már úgy beszél veled mint egy ronggyal. Mi lesz később? Ha nem tetszik majd odacsap? Jézus.
Nekünk se dalol galamb az ablak alatt, de 5 percnél tovább nem tart a feszkó és akkor is max élesebben szólunk a másikhoz, utána meg együtt röhögünk magunkon.
Hidd el hogy van több, jobb is, csak merd elvárni.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!