Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom legjobb barátnöi megsértették azzal, hogy ö örülhet, hogy nem kell fétékenykednie, mert olyan ronda pasija van (én) hogy senkinek nem kellene. Miért mondanak ilyet és én mit tudok tenni, hogy kibéküljenek?
Már jópár éve együtt vagyunk. A barátnöi gyerekkori barátnök. Sajnos elég féltékenyek mostanában, minden más nöben azt látják higy az ö szuper pasijukat akarja megszerezni. Valahol azt látom hogy ettöl még "nagyobbnak" is képzelik magukat, tetszik nekik, de közben meg jeleneteket rendeznek, belekevernek másokat is (pl. céges bulin voltam és felhívott az egyik hogy hol a pasija, velem van? Mert biztos most csalja meg)
Csak erröl tudnak mostanában beszélni a barátnömnek, egymásra licitálva, mire elege lett, rájuk szólt egy beszélgetés alkalmával hogy fejezzék ezt már be, nem akarja minden nö a világon az ö pasijukat.
Erre kioktatták, hogy ö ne szóljon ebbe bele, ö nem tudja milyen ez amikor meg kell védeni a tökéletes pasit. Boldog lehet, hogy olyan pasija van (én) aki annyira ronda, hogy nem kellene rajta kívül a világon senkinek és nem kell aggódnia emiatt. Kifejtették, hogy ha engem egy lakatlan szigetre tennének egy falunyi csajjal, akkor se jöhetne össze semmi, inkább leszbik lennének mint hogy én. Meg stb.
Barátnöm sírva jött haza, azt mondja az volt a legrosszabb hogy nem is dühösen vágták ezt a fejéhez, hanem tök nyugudtan, sőt még kicsit lesajnálóan is.
Nem értem miért mondtak ilyeneket, azért eléggé megsértettek (de most nem rólam van szó). Jóban voltunk mindig is, én nem úgy néztem őket, hogy milyen a külsejük. Eszembe se jutott. Azt tegyük hozzá, hogy abban amit mondtak igazuk volt! Valóban nem vagyok jóképű, mindig is gondom volt a csajozással, soha nem jöttem be senkinek. De ez van, most már mióta megtaláltam, boldog vagyok a barátnömmel.
Ha igazuk is van, ilyet akkor se mondunk! Szegény párom azóta szóba sem áll velük, csak itthon üldögél egyedül meg néha sír is. Rossz nézni. Tudom hogy szeretne kibékülni velük, csak miattam szakítaná meg akár örökre a kapcsolatot velük! Örülök neki, hogy kiáll mellettem, de én ezt nem akarom!
Arra gondoltam hogy kommunikálom valahogy a csajok felé, hogyha eljönnek és bocsánatot kérnek mindkettönktöl, akkor le van rendezve a dolog.
Jó ötlet vagy valami mást kéne csinálnom?
Ezekkel minek békülni?
Ilyen barátok mellett ellenségre sincs szükség.
Legyen önbecsülésetek és hagyjátok őket a francba.
Tudom, hogy a párodnak most nehéz, de inkább megszokásból békülne velük (tudod, gyerekkora óta ők voltak a barátnői.) Túllépni sosem könnyű, de inkább, minthogy ilyen barátokkal vegye körül magát még akár egy percig is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!