Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint túl sokat törődök magammal?
Figyelt kérdés
Tény és való, hogy mikor megismerkedtünk nem is nagyon sminkeltem, a hajamat is általában egyszerűen csak hátracsatolva hordtam, szóval nem igazán törődtem a külsőmmel. Viszont az utóbbi időben ez eléggé megváltozott, minden nap rendszeresen sminkelek, havonta járok fodrászhoz, kozmetikushoz (saját pénzből). És ő ezt sokallja, szerinte már túl sokat törődök magammal, például reggel is minimum fél órát töltök a fürdőben. Többször voltak kisebb viták emiatt, de én meg nem tudnék megint olyan szürke kisegér lenni, mint a megismerkedésünkkor.
Nem tudom mit tegyek, nem szeretném, ha emiatt rendszeres lenne a konfliktus, de nekem ez fontos. Így végre van egy kis önbizalmam. Ti mit tennétek?
"Smink minden nőnek kell! Az egyetlen nő, aki elég szép volt ahhoz, hogy smink nélkül járjon, az Elizabeth Taylor volt és ő egy tonnát kent magára!"
2016. dec. 18. 23:19
12/16 anonim válasza:
"Nalad lehet, de az atlagembernel nem a sima sminknel kezdodik a mu kategoria, hanem a szolis bornel, muszempillanal, mukoromnel"
Ha az átlagba a nők 50%-ot adnak, akkor ez nem csoda... a férfiak közül azért elég sokan nem értenének ezzel egyet.
2016. dec. 19. 00:01
13/16 anonim válasza:
Mondjuk fél óra sok annak,aki nem az olyan kinézetet preferálja,ami ezt megkívánja.Nyugtasd még,hogy mindez csak magad miatt történik,nem más miatt.
2016. dec. 19. 04:31
14/16 anonim válasza:
Fél óra sok???? A férjem többet van a fürdőben...Meg havi egy fodrász, kozmetikus? Ne vicceljetek már. Én is havonta járok hajat festetni, meg kozmetikushoz szemöldök szedésre és festésre. Mindennap sminkelek is. Én így érzem jól magam. Szerintem ez egyáltalán nem túlzás. Persze ha valaki egy órát sminkkel és úgy jön ki a fürdőből mint egy másik ember az gáz. Azt abszolút megértem ha valakinek a műszempilla és műhaj nem jön be. De amennyit a kerdező ír, marhára nem sok. Akkor mondja azt a pasija, hogy nem szereti, csak a természetes szépséget, hisz igy ismerte meg a kérdezőt. De ez, hogy túl sokat törődik magával.....
2016. dec. 19. 13:41
15/16 anonim válasza:
Simán lehet, hogy a barátod az egyszerűbb lányokat kedveli, nem az olyanokat, akik festik magukat. Ha egyszerűbben néztél ki, amikor megismerkedtetek, akkor erre tudok tippelni. Amúgy a pasik tényleg nem szeretik, ha egy nő túl sokat tölt a fürdőszobában piperézve. Próbáljátok megtalálni az arany középutat. Magyarázd el neki, hogy neked fontos lett most az, hogy jobban adj a külsődre, mint régebben.
2016. dec. 19. 13:42
16/16 anonim válasza:
Havonta fodrászhoz járni túlzás, festetni meg még inkább, nem is egészséges. A sminkelés alap dolog szerintem, kivéve ha nem tonnányi vakolatot kensz magadra. Kozmetikushoz én is járnék sűrűn arctisztítás miatt, az szerintem nem túlzás és a fél óra készülődés sem reggelente. Szóval összességében szerintem mindkettőtöknek van igazsága, beszéljétek meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!