Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom szerint túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szerint túl sokat törődök magammal?

Figyelt kérdés

Tény és való, hogy mikor megismerkedtünk nem is nagyon sminkeltem, a hajamat is általában egyszerűen csak hátracsatolva hordtam, szóval nem igazán törődtem a külsőmmel. Viszont az utóbbi időben ez eléggé megváltozott, minden nap rendszeresen sminkelek, havonta járok fodrászhoz, kozmetikushoz (saját pénzből). És ő ezt sokallja, szerinte már túl sokat törődök magammal, például reggel is minimum fél órát töltök a fürdőben. Többször voltak kisebb viták emiatt, de én meg nem tudnék megint olyan szürke kisegér lenni, mint a megismerkedésünkkor.

Nem tudom mit tegyek, nem szeretném, ha emiatt rendszeres lenne a konfliktus, de nekem ez fontos. Így végre van egy kis önbizalmam. Ti mit tennétek?

N/26

2016. dec. 18. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
A megváltozott hozzáállásod lehet a leginkább zavaró számára. Azt sugallja, hogy valakinek, vagy valakiknek nagyon akarsz tetszeni, és ez aggodalommal töltheti el a párodat...
2016. dec. 18. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább arra tippelek, hogy a párod a természetes külsejű nőket szereti. Talán elveszni látja azt, ami egykor tetszett neki benned.
2016. dec. 18. 22:06
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

"Viszont az utóbbi időben ez eléggé megváltozott, minden nap rendszeresen sminkelek, havonta járok fodrászhoz, kozmetikushoz (saját pénzből)."

Nem a "mű" megjelenésed zavarja?

Szvsz fake önbizalom, ami a külsőn alapul.

2016. dec. 18. 22:09
 4/16 anonim ***** válasza:
16%

Biztos Garnier volt az óvodai jeled. :D

Sok aza félóra naponta, fogd visszább és legyél természetesebb, mert mi férfiak az olyan nőket szeretjük.

2016. dec. 18. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Fel ora egyaltalan nem sok. Nekem kb 40 perc reggelente elkeszulni mindennel egyutt, es nem szoktak munek gondolni az emberek, a sminken kivul semmi mu dolgot nem rakok magamra.

Szerintem a baratodnak az a baja, hogy jobban nezel ki, mint amit o ugy gondol, hogy "megerdemelne", es fel, hogy most sokkal tobb embernek megtetszel es talalsz nala jobbat.

2016. dec. 18. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Nálam a smink is a "mű" kategóriába tartozik, ha csak nem egészen diszkrét, szinte észrevehetetlen. És nyugodtan lehet piros kezeket nyomni, nem zavar. :-)
2016. dec. 18. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Nalad lehet, de az atlagembernel nem a sima sminknel kezdodik a mu kategoria, hanem a szolis bornel, muszempillanal, mukoromnel, stb.
2016. dec. 18. 22:32
 8/16 anonim ***** válasza:
64%

A leírásod alapján lehet csak az zavarja hogy ő menne reggel fosni, te meg ott szarakodsz a kinézeteddel a fürdőben.

Mert ha éppen foglalt a fürdőszoba, akkor még hugyozni lehet a csapba valahol, de szarni már a kulturált emberek is csak a budiba szoktak.

2016. dec. 18. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Csak itt nem az átlagemberről van szó, hanem a kérdező párjáról. Ő olyan "szürkén" szerette, így talán kevésbé tetszik neki. De igazából hülyeség, hogy mi tippelgetünk. Meg kellene kérdezni Lajost, hogy mi a baja, az a legegyszerűbb. Ha Lajosnak így nem tetszik, Kérdező pedig ragaszkodik az új imidzshez, akkor ennek a kapcsolatnak nincs nagy jövője.
2016. dec. 18. 22:39
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Mint amikor a barátom nehezményezte, hogy szerinte merészebb ruhákat hordok. Most itt nem a megszokott dolgokra kell gondolni, hanem példának okáért egy terepszínű farmerre, de olyan fazonú, hogy nagyon kiemeli a fenekemet, hiába farmer. Ilyesmikről van szó, hát kitalálta, hogy az elején nem hordtam ilyeneket, mikor összejöttünk, most biztos másnak akarok tetszeni. Hiába mondom neki, hogy csak egyre jobban és jobban szeretnék neki tetszeni, illetve hogy megjött az önbizalmam ezekhez a dolgokhoz (az exem nagyon leépített). De hát hiába.:DD De a sminkért érdekes módon nem szól. Mondjuk így ismert meg, persze itthon sokszor vagyok anélkül. Szerintem ha igazán szeret, akkor megérti, szerintem egyszer ülj le vele beszélni és mondd el őszintén, hogy neked ez ad önbizalmat, hogy szeretnél neki tetszeni. Nem tudom elhinni, hogy nem tudná megérteni, nem az lenne a lényeg, hogy azt tegye őt boldoggá, ha te az vagy? (És persze fordítva.) Egyébként ez messze nem sok idő, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok műnő. Fodrászhoz miért ne mehetnél, gondolom nem havonta váltasz hajat, kozmetikushoz mondjuk kérdés, hogy miért. Bőrtisztításra érdemes is, mennék én is havonta, ha lenne miből:DD
2016. dec. 18. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!