Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok erről? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Most mi az igazság?

Figyelt kérdés

Hosszú hónapok kavarása után (8 hónap) összejöttünk. Kijött utánam Angliába. Hazatérés után is jól megvoltunk, mindig együtt voltunk, szeretgetett, stb... Majd 2 hónap után bejelentette, hogy csak eljátszotta az egészet. Szakított. 1 hét múlva felkeresett. Hogy nagyon hiányzom neki és csak az volt a baj, hogy túl sokat voltunk együtt. (Mindennap itt volt..) Azóta minden oké, olyan aranyos mint előtte, szeretget, stb.. (utolsó 1-2 napban volt bunkó) Szerintetek most melyik az igazság? Tényleg eljátszotta az érzelmeit? Mi értelme lett volna? (Előtte többször átvert, mikor kavartunk, nagyon sokat változott azóta, pozitív irányba és szerintem már világos számára, hogy ne törjön össze többet..) Látom a szemén, hogy csillog ha rámnéz, ahogy megölel és azt mondja "hiányoztál" stb..

21L, 20F

2016. dec. 18. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
"Látom a szemén, hogy csillog ha rámnéz, ahogy megölel és azt mondja "hiányoztál"... - aha. Mar mindjart megcsillan az en szememben is a konny az elerzekenyultsegtol. Erre szoktak azt mondani, hogy az a okos masok karan tanul, az ostoba meg a sajatjan sem.
2016. dec. 18. 19:17
 2/13 A kérdező kommentje:
De neki mi értelme van ennek?
2016. dec. 18. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Van korulotte punci, amit meg kedvel is ugyahogy.
2016. dec. 18. 19:25
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Aranyom! Ha jót akarsz mielőbb kitessékeled!
2016. dec. 18. 19:26
 5/13 A kérdező kommentje:
:( Akkor tényleg csak eljátssza?
2016. dec. 18. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Színi tanoda!
2016. dec. 18. 19:31
 7/13 Szergej55 ***** válasza:
Ennek bedőlni!
2016. dec. 18. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Azt senki sem veti fel, hogy azért a kérdező is vastagon benne van a kavarások miatt? Ez a legkönnyebb, nem vállalni semmit, ellébecolunk egymás mellett, se együtt, se külön, nincs semmilyen kötelezettség, dugunk néha, összeveszünk, kibékülünk, megint dugunk, közben esetleg mással is.
2016. dec. 18. 19:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Kavarást úgy értem, hogy randizgattunk, előtte sosem szexeltünk, mielőtt nem jöttünk össze! Persze, én is benne voltam a rossz dolgokban, de rengeteget változott azóta... csak most nem értem... tényleg eltudta játszani? Mi értelme lett volna? Tegnap este ment el, lebetegedtem, ápolt, segített, gyógyszert hozott, stb..
2016. dec. 18. 19:41
 10/13 BlackSword ***** válasza:
70%

Dehogy játszotta... Csak összement a személyes tere, mivel sülve-főve együtt voltatok... Aztán meg már bármit mondott volna, hogy szabaduljon kicsit...

Szeret téged... De legyetek kicsit többet külön programon...

2016. dec. 18. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!