Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patthelyzet, mi legyen?

Figyelt kérdés

A feleségemmel évek óta próbálkozunk a baba projekttel. Két évvel évvel ezelőtt közölte az első orvos, hogy sajnos nem lehet gyereke, de nem adtuk fel. Újabb orvosok, próbálkozások a modern technikával és a végén már elsodródtunk az alternatív gyógyítások irányába. Szóval volt mindenféle masszázs, gyógyfüvek, akupunktúra, stb.

Egyik sem segített, az orvosok is mindig ugyanazt mondták.

Ez az egész teljes mértékben megkeserítette a kapcsolatunkat. Rengeteg vita, egymás hibázatása,stb. Ha ez nem lenne elég, megváltozott a nézőpontunk is.

Én továbbra is nagyon szeretnék egy gyermeket, de csak sajátot. Ha nem lehet saját, akkor inkább lemondok erről a nagy vágyamról. Ezt a próbálkozások elején is leszögeztem.

A párom egyet értett az elején, de ez szépen lassan megváltozott. Egyre jobban mondogatta, hogy gondoljuk át a lehetőségét. Ez odáig fajult, hogy naponta vitáztunk a dolgon.

Végül pár hete meguntam és nagyon durva voltam vele. Kiosztottam, hogy megállapodtunk az elején, hogy csak saját gyermek lehet. Illetve figyelembe vehetné a helyzetet is, hogy én ugyanúgy vágyom egy gyermekre, mindennél jobban, de mégis eldobom ezt a vágyam azért, hogy vele maradjak, miközben megtehetném, hogy keresek egy másik nőt, aki képes gyermeket szülni nekem.

Erre Ő kontrázott, hogy Ő is megtehetné, hogy keres egy másik pasit aki belemenne az örökbefogadásba.

Kiakadtunk mindketten és mindent egymás fejéhez vágtunk.

A vége az lett, hogy ultimátumot adott nekem. Örökbefogadás, vagy mindketten keresünk valaki mást.

Nem is értem meg Őt, én alapból lemondanék egy vágyamról, mert szeretem. Tudom, hogy a kapcsolatunk elején milyen volt, azt is tudom, hogy azzal a nővel örökre együtt maradnék. Most egy kiállhatatlan kígyó.

Erre Ő meg nem ért meg engem. Ő nem mond le semmiről a kapcsolatunk érdekében.

Ergo egy gyereket, aki még nem is vérszerinti, lehet akármilyen, már jobban akarja, mint engem.

Ez erősen sért engem, és pár napja azon a döntésen vagyok, hogy ennek jobb ha vége lesz. Mégis ott van, hogy én a régi személyiségét nagyon szerettem...

2016. dec. 16. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha ez a helyzet, akkor nincs más hátra, mint a válás.

De te elgondolkodtál már azon, hogy van-e arra bármilyen épeszű indokod, hogy nem akarsz örökbefogadni?

Mi a bajod ezzel, én nem nagyon tudom racionálisan megérteni.

Gyerek-gyerek, nem tökmindegy? Ha a feleséged a postással csináltatja fel magát és azt hiszed, hogy a tiéd a gyerek, akkor minden probléma nélkül felneveled és szereted, és a gyerek is téged, most akkor tényleg van bármi jelentősége annak, hogy biológiailag kicsoda a gyerek apja/anyja?

2016. dec. 16. 11:11
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

"Nonszemsz felroni,mit igert x eve"

Nonszensz ez a hozzáállás.

2016. dec. 16. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!