Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi tévő legyen ebben a helyzetben?
Én valahol megértem a dilemmád, de Te magad le is írtad a választ. Kitűnik belőle, ami meggyőződésem, hogy a férfiak valójában nem szeretik a náluk okosabb, és esetleg sikeresebb nőket. Lehet, hogy belül ez zavar, lehet, hogy szimplán elmúltak az érzelmek, bár a pro-kontra érvekből pont az maradt ki.
Szerintem elég felszínes lehet a kapcsolatotok, vagy azzá vált. Lehet, hogy még nem élted ki magad, de így vagy úgy, ennek a kapcsolatnak vége. Jó esetben az ember nem ilyen alapon választ házastársat, de sajnos sok esetben pont ezért.
Nagy esély van rá, hogy soha többet nem találsz ilyen értékes nőt, de lehet, hogy sokkal jobban fogsz szeretni egy olyat, aki majd megcsal, lehúz, de közben boldog leszel. Vagy évekig reménytelenül keresgélsz, de közben meghúzol egy csomó tetszetős, de üres nőt, és majd szép lassan kiégsz. Ilyenkor sem szabad arra gondolni, hogy elszalasztottad az esélyedet, mert csakis a szívedre kell hallgatnod, és menni előre.
Fenyegetőzhet öngyilkossággal, akár meg is teheti, de annak nem Te leszel az oka. Értelmes nőtől elég fura reakció mindenesetre. Csak ezért nem szabad folytatni. Ő is túl fogja élni idővel.
Határozatlannak tűnsz, és önmagaddal sem vagy őszinte. Törekedj rá, hogy a következő kapcsolatban nyitottabb és magabiztosabb légy. A "zavarodottság" és a "nem tudom mit akarok" az egyik legidegesítőbb tulajdonsága a pasiknak. ne légy papucs, szakíts!
Amúgy én nem ítéllek el azért, mert 2-3szor találkoztál valakivel, és volt egy csók. Ez is arra utal, hogy érzelmileg már nem vagy benne az aktuális kapcsolatodban, de épp ezért kell lépni, mielőtt nagyobb fájdalmat okozol. Nemcsak az aktuális párodnak, hanem a másik nőnek is. Nem tudom azt hogy zártad le, de képzeld, ha az a lány is pont a legboldogabb embernek érezte magát, erre te mondjuk közölted vele, hogy "bocs, de foglalt vagyok". Gondolom összetört.
32/N
Igazából az, hogy okos nem zavar mert nem szeretem a buta nőket és
neki mindig van valami hozzászólni valója a dolgokhoz.. Igen felszínes
lett sajnos, én hidegnek érzem és inkább kényelmesnek, ami egyikőnk
szempojátból sem egy hosszútávú gondolat.. Előtte kiéltem magam ezzel soha
nem volt problémám..Nem volt problémám soha a csajozással. Ezért is érzem, hogy nálam is felszaladt a mérce így nehezebb lenne a párkeresés..
Az öngyilkossággal csak ugye vissza akart tartani, hogy ne tegyem meg, de ezen a téren nagy
szívem van.. igy megsajnáltam.
Tudom, hogy kell viselkedni egy kapcsolatban, mit s hogyan kell adni a másik félnek, hogy ő
legyen a legboldogabb, de sajnos ezeket ennél a kapcsolatnál teljesen visszafogtam, néha meglepem
de sokkal több ötlet van a fejembe, közös programok stb stb stb...
Hát a csókos hölgyet én zártam le mielőtt jobban beleéltük volna magunkat a dologba igy neki is meglepő
volt a "szakításom".. érdekes ez az egész
Köszi az őszinte válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!