Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki ha nem lenne hazas mar reg szakitott volna szive szerint, de mivel az igy meg probalkozik helyrehozni a kapcsolatukat?
Rengetegen vannak így.
Nálunk az a helyzet, hogy a feleségem egyedül nem tudná eltartani a gyermekeket, illetve azt az életszínvonalat biztosítani amiben most élnek. Mondjuk úgy, hogy a költségeink 90%-t az én fizetésemből fedezem.
110 ezer Ft-os törlesztő részlet a házra még 2 évig.
35-26 ezer Ft-os törlesztő részlet a 2 autóra, még 2-4 évig.
Illetve most jönnek a számlák, a kaja ára(a háromból két gyerek egészségesen táplálkozik, a feleségemnek is mániája, a harmadik az egyedüli aki megeszik mindent, mint én)
A gyerekek különórái, szakkörök, egyéb kiadások ami szintén hozzájuk kapcsolódik, a feleségem igényei( havonta fodrász, köröm, stb.), na meg az átlagos dolog.
Ezek "kis költségek" de ha összedobjuk ott vagyunk, hogy egy másik 200-250 ezerről van szó.
Emellett ugye félre is kell rakni.
Ebből leszűrhető, hogy halálra dolgozom magam. Főállásban egy bankban dolgozom, "másodállásban" két vállalkozást irányítok. A kettő közül az egyikbe még be is dolgozom.
Szóval ha elhagyom a feleségem, akkor Ő nem tudja ezt az egészet magára vállalni. (Ő nettó 130-at keres).
Ha pedig hozzám kerülnek a gyerekek, akkor én nem tudok velük foglalkozni.
A munka mellett nem lenne időm más nőt keresni, és ha találnék is, akkor az a munka időből menne ki ami kevesebb pénzt jelentene, amit nem akarok.
A feleségem is utálja ezt a helyzetet de tudja, hogy nem talál még egy ilyen férfit aki megtesz érte ennyi mindent.
Így elvagyunk egymás mellett. Heti egy szeretkezést tartjuk azért, hogy ne idegenedjünk el teljesen egymástól, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!