Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettentő féltékeny a barátnőm. Mit tegyek?
Még nem túl hosszú a kapcsolatunk, csupán 4 hónapja vagyunk együtt. Már a kezdeteknél is előfordult, hogy a barátnőm olyanokkal vádolt, amik nem voltak igazak. Régi szerelmeimet hozta fel, vagy más lányok miatt féltékenykedett. Hiába mondtam neki már rengetegszer, hogy engem nem érdekelnek más nők, csak ő, ő ezt képtelen elhinni nekem. Kétszer is szakítottunk emiatt, de mindig visszatérünk oda, hogy nem tudjuk otthagyni a másikat mert beleszerettünl egymásba. Rettentően szenvedek emiatt, és nem is tudom mit tehetnék, mivel eszembe sem jutna megcsalni a páromat és hiába mondom ezt neki, nem hisz nekem, vagy csak nagyon rövid időre hiszi el, ameddig nem kreál magában újabb féltékenységi rohamokat.
A legújabb mániája, hogy amikor mellette vagyok akkor megnézek más csajokat is feltűnően. Ez azért lehetetlen, mert már kényszeresen arra figyelek, hogy ne tegyem ezt. Már zavarban vagyok attól, ha egy nő a közelemben van és direkt lehajtom a fejem, vagy teljesen máshova nézek, hogy ne hozza fel azt, hogy más nőt néztem meg mellette. Ennek ellenére már párszor felhozta, hogy én mellette nézem a nőket és rettenetesen kiakadt miatta, mikor én 100 %-ban biztos vagyok benne, hogy nem tettem ilyet. Volt egy eset, amikor már annyira biztosan állította ezt a nézegetést, hogy már én is elhittem neki az esetet, és bocsánatot kértem tőle. De ez a mostani eset már tényleg nagyon durva. Egyszerűen nem értem honnan veszi ezeket, amikor annyira figyelek rá hogy ne bántsam meg ezzel, és kikészülök már attól, hogy mégis felhozza ezeket. Nem tudom őt elhagyni mert ennek ellenére is szeretem őt és ő nekem a kis csodám, de ezzel a féltékenységével csak ellök magától.
Hogyan tudnám meggyőzni arról, hogy én hozzá vagyok hűséges?
25F
Betegesen féltékeny, nyilván van valami, ami miatt nincs önbizalma. Csúnya, túlsúlyos, vagy csak annyira átlag, hogy sose tudna a jó nők csapatában játszani.
4 hónap alatt teljesen rádragadt és van egy rossz hírem: ha nem leszel erős, és nem hajtod el időben, lassan egy rossz papucs lesz belőled. Próbáld meg visszaolvasni kívülállóként amit írsz, több mint gáz. A p*csa sose fog megváltozni, és már lelkibeteg vagy miatta. Nem vagy boldog egyáltalán, és ez a rettentő szenvedés lesz az életed része amíg ez a nő és te folytatjátok ezt a romboló kapcsolatot.
Ha nem hagyod el, meg is érdemled, mert meggyőzni a r*hadt életben nem fogod.
Illúzióid pedig ne legyenek, a hozzám hasonló állásponton lévőket ugyanebből a kategóriából származó nőstények szavazzák le. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!