Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem velem fogja tölteni a szülinapom estéjét. Jogos hogy rosszul esik és még sírok is?
Holnap leszek 27 éves. Már nagyon vártam és hogy a barátommal töltsem a délutánt és az estét. Erre ma benyögi hogy kapott korábbi időpontot. Kórházi kezelés bent alvos. Nincs komoly baja tényleg. Nem lenne semmi sem ha 2 hét múlva menne. Délután sem leszünk teljesen együtt mert én 4-ig dolgozom. Tuti hogy fog ő is meg este és délután dolgozni. Vállalkozó.
Jogos a kiakadas. Most itt épp a sírás határán vagyok. Kérdezi is h.mi van de ha mondanom kell azt nem tudom mondani sírás nélkül.
Mit csináljak? Mondjuk lehet lesz mégis egy szép délutánunk.
Köszi.
Drága, az nem jutott esetleg eszedbe, hogy bemenj hozzá estefelé a kórházba?
Èn tuti ezt tenném, nem a saját szülinapomon rugóznék meg pityeregnék.
Egyrészt: Ahogy írta már valaki, bemehetsz Te is a kórházba.
Másrészt: Ha nekem valakim kórházi kezelést kapna, nem azon rinyálnék, hogy nem tudja velem tölteni az estét, hanem érte aggódnék (ha nem kéne bent aludnia, nem lenne olyan nagy dolog).
Hát hallod,nekem lehetne a századik szülinapom,vagy akármilyen ünnepem,én ott lennék a párommal a kórházban.
Azt írod,nem lenne semmi,ha 2 hét mulva menne. Miért,honnan tudod,mi lesz két hét mulva? Tiszta sor neked is a magyar eü.,ugye? Az ember örül,ha időpontot kap.
Mellesleg az eszedbe juott,hogy tél van? Könnyű megfàzni,torokgyulladàst kapni. Úgy nem fog új időpontot kapni,ha esetleg beleesik egy ilyesmibe.
Örülj,hogy mielőbb túl lesz rajta.
Amúgy hihetetlen,hogy 27 éves vagy,ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!