Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek 2pasi+1lány, illetve a 2lány+1pasi felállásról szexben?
Jó,tudom,a pasik többségének egyik vágyálma a 2nővel egyszerre való szeretkezés...De a kérdésem mégis inkább arra irányul,hogy szerintetek mennyire sínyli meg ezt egy amúgy jól működő párkapcsolat?Mik a "szabályok" egy ilyen aktus során?(úgy értem,mondjuk azt a bizonyos 3.-at nem csókoljuk meg,vagy mittudomén...)
Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai?
Pasinak érzem magam, de egyik felállás sem vonz. A 2-pasi 1 csajnál nagyon szarul érezném magam, ha a másik pasihoz hozzáérnék. Hát még ha mondjuk a farkunk akár csak picit is összeérne... pfúj...
A 2 csaj 1 pasi felállásnál pedig az a helyzet, hogy egy csajjal bármikor elbánok, megoldom, hogy orgazmusa legyen (vagy legalábbis általában sikerül :P), de 2höz kevés lennék. Meg különben is, 2-t elintézni nagyon munkás lehet, annyit nem ér a dolog. :)
Ritkán hallok ilyet:DAkkor te nem a többség vagy:P
Egyébként a pasik a 2fiú+1lány felállást nagyon nem preferálják,ahogy hallom:D
Köszi a választ!
Ha két lány van akkor mindkettőt be kell melegíteni elvileg, ami nem baj, de ha az egyik a barátnőd, a másik pedig nem, akkor szegény csajnak (a barátnődnek) nem lennék a helyében, mikor a másikat kényezteted...
22F
Fiú vagyok és tényleg nagyon izgató lenne egyszer két lánnyal csinálni(főleg amikor mind a ketten orálisan elégítenének ki:D), de én ezt csak úgy tudnám elképzelni, ha egyik lányba se lennék szerelmes.
Szerintem ez iszonyú látvány lehet egy barátnőnek, képzeljétek el fordítva ezt, a szerelmeteket egy idegen/ismerős srác dugja, nem leütnétek ott helyben ? :D
Engem borzasztóan idegesítene és nem is bírnám elviselni a látványt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!