Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges-e lájkolni az ex-etek bejegyzéseit, ha már van új párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 17:53
11/14 anonim válasza:
Tényleg mint az óvoda itt.....
Szerintem semmi gond nincs vele. Nekem van akivel jóban váltunk el, nem minden kapcsolatnak kell vérre menő vitákkal végződniük (csak az éretleneknek) és nyilván nem törlöm ki, hiszen attól függetlenül, hogy nem járunk már még mindig ismerjük egymást.
Én kedvelem minden ismerősöm bejegyzését, amit arra méltónak találok, attól mert az exem valaki még nem fogom diszkriminálni. A párom is ugyanígy gondolkodik (nyilván hasonló értelmiségű hasonló értelmiségűekkel kezd.)
7 év alatt még sosem volt ebből gondunk, sőt egymás eljegyzési/házassági bejegyzéseit/képeit is lájkoltuk, mert rendes ember lévén örülök mások boldogságának, akárki is legyen az.
12/14 A kérdező kommentje:
10/11 -re, nem ez volt a kérdés hogy rá megy-e, hanem az hogy zavaró-e?
2017. jan. 15. 13:18
13/14 A kérdező kommentje:
Like-olni bárhol lehet bejegyzéseket, nemcsak a te oldaladon.
2017. jan. 15. 13:27
14/14 A kérdező kommentje:
10-re, nem ez volt a kérdés hogy rá megy-e, hanem az hogy zavaró-e?
2017. jan. 15. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!