Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelent valamit, ha a párom a volt szerelméről tart képeket a laptopján?
Tudom, hogy az emlékek fontosak, de én azért töröltem a közös képeket az exemről, mert nagyon megbántott, megcsalt, és fájt, hogy csak 1 év után tudtam meg. Nem akartam emlékezni rá, de a jó dolgok megmaradnak, ahogy a rosszak is.
Ezért nem értettem, hogy miért tartja meg a közös képeket, ha ő is rettentően megbántódott? Ezekután gondolom, csak a szép emlékek miatt. :)
Szerintem sem lehet elvárni azt, hogy törölje a képeket, tagadja meg a múltját... Lehet, hogy valamikor te is a múltja leszel, és a következő is. Ha a következő törölteti az összes képet, mert nem normális, akkor milyen fényképek maradnak 80 éves korára az ifjúságáról?
Ami nem normális, az a féltékenykedés egy lezárt kapcsolat után.
Másfelől hogy fél év elég-e arra, hogy egy kapcsolaton túl tegye valaki magát, eléggé sok dologtól függ. Ha te ezt nem látod be, akkor valószínűleg nálad van valami bibi. Lehet, hogy rég valóban túl tette magát rajta, nem azért mondtam. Csak annyira természetesen kinyilatkoztattad, hogy ez durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!