Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jelent valamit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent valamit, ha a párom a volt szerelméről tart képeket a laptopján?

Figyelt kérdés
Több, mint fél éve együtt vagyunk a barátommal, és majdnem két éve szakított vele a lány, akit nagyon szeretett. Tudom, hogy rettentően fájt neki és bántotta a dolog, mivel a lány nem indokolta ezt meg, de Ennyi idő után túl kellett volna tennie magát szerintem. Azt mondja, engem jobban szeret, sokkal, mint volt barátnőjét. Mégis még mindig megvannak a közös képek a laptopon, de ő azt mondta, hogy Sosem foglalkozik Velük, már nem is emlékezett a fotókra. Nemrégiben ismét megkerestem, és Ugyanott voltak. Szerintetek még mindig jelent neki valamit a lány, azért nem törli a képeket? Ha sokkal jobban szeret engem, és az exét szinte utálja, akkor miért nem szabadul meg az emlékektől annak ellenére, hogy nem is nézi őket?

2016. dec. 8. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Az exem is része volt az életemnek, méghozzá egy jó része. Sose törölném le a képeit, pedig már 8 éve mással vagyok.
2016. dec. 9. 17:33
 12/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az emlékek fontosak, de én azért töröltem a közös képeket az exemről, mert nagyon megbántott, megcsalt, és fájt, hogy csak 1 év után tudtam meg. Nem akartam emlékezni rá, de a jó dolgok megmaradnak, ahogy a rosszak is.

Ezért nem értettem, hogy miért tartja meg a közös képeket, ha ő is rettentően megbántódott? Ezekután gondolom, csak a szép emlékek miatt. :)

2016. dec. 9. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lehet elvárni azt, hogy törölje a képeket, tagadja meg a múltját... Lehet, hogy valamikor te is a múltja leszel, és a következő is. Ha a következő törölteti az összes képet, mert nem normális, akkor milyen fényképek maradnak 80 éves korára az ifjúságáról?

Ami nem normális, az a féltékenykedés egy lezárt kapcsolat után.

Másfelől hogy fél év elég-e arra, hogy egy kapcsolaton túl tegye valaki magát, eléggé sok dologtól függ. Ha te ezt nem látod be, akkor valószínűleg nálad van valami bibi. Lehet, hogy rég valóban túl tette magát rajta, nem azért mondtam. Csak annyira természetesen kinyilatkoztattad, hogy ez durva.

2016. dec. 13. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!