Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jelent valamit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent valamit, ha a párom a volt szerelméről tart képeket a laptopján?

Figyelt kérdés
Több, mint fél éve együtt vagyunk a barátommal, és majdnem két éve szakított vele a lány, akit nagyon szeretett. Tudom, hogy rettentően fájt neki és bántotta a dolog, mivel a lány nem indokolta ezt meg, de Ennyi idő után túl kellett volna tennie magát szerintem. Azt mondja, engem jobban szeret, sokkal, mint volt barátnőjét. Mégis még mindig megvannak a közös képek a laptopon, de ő azt mondta, hogy Sosem foglalkozik Velük, már nem is emlékezett a fotókra. Nemrégiben ismét megkerestem, és Ugyanott voltak. Szerintetek még mindig jelent neki valamit a lány, azért nem törli a képeket? Ha sokkal jobban szeret engem, és az exét szinte utálja, akkor miért nem szabadul meg az emlékektől annak ellenére, hogy nem is nézi őket?

2016. dec. 8. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Most hogy mondod, nekem is van exekről kép (sőt mappák is elnevezve). Igazából nem törődöm velük, nem nyitom meg. Akkor, aktuálisan kellettek, mert valahogy el kellett neveznem a mappákat, így az ő neveik vannak rajtuk és nem az, hogy "Kirándulás Tokajon" vagy "Üdülés Igalon". Már nem érzek egyikük iránt sem semmit, de pl. van néhány kép, amin rajta vagyok, és jól nézek ki, kár lenne kidobni. Amúgy pedig ezek a jó képek remekül funkcionálnak olyan esetben, mikor valahová kell a profilképed, és be lehet igazítani egyet.
2016. dec. 8. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Én sem törlöm a képeket. 10 évvel ezelőtti fotók is fent vannak a gépemen. Egy pasi kedvéért sem törlöm le, nem azért mert az exeimbe vagyok szerelmes, hanem mert a múltomhoz tartozik.

Inkább ne erőltesd ezt a témát, mert tőled fog megszabadulni. Ugye nem gondolod, hogy pár hónapos ismerettség miatt majd kitörli a régi képeit?

2016. dec. 8. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Még annyit, hogy nekem a fotók évenként külön, azon belül pedig eseményenként vannak tárolva, és nem szándékozom egyetlenegy fotót sem törölni. Az embereknek van múltjuk és emlékeik, és csúnya elvárás ettől megszabadítani őket. Emészd meg. Esetleg javaslom a lobotómiát is.
2016. dec. 8. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Igen, azt jelenti, hogy 2016 van, és a legtöbben a gépünkön tartjuk a képeinket.
2016. dec. 8. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Igen, azt hogy nem törölte le..

Az élete egy része. Értem én hogy nő vagy, és nekik olyan pasi kell akinek előtte nem volt senkije se előzmények csak ugy sutty lett az az ember, de sajnos ez nem így működik. Azért olyan a párod amilyen, mert volt előtted is élete, rossz és jó dolgok egyaránt..

Ha akarja tartsa meg a képeket, lehet hogy rá se nézett, csak te generáltál egy témát mert rengeteg időd van elmélkedni ilyen hülyeségen. És ha ránéz sincs semmi. a multja, mindig is vele lesz, ha tetszik ha nem.

2016. dec. 8. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem emlegeti az exét nem beszél rola meg ha nàla vagy akkor nem mutogatja az exeiről a képeket akkor nincs okod az aggodalomra!
2016. dec. 8. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem nagy dolog. Az én páromnak is megvannak az előző barátnőinek a képei. Sőt egyszer végig mutogatta az összeset. Nem voltam egyáltalán féltékeny és meg sem fordult ilyesmi az eszembe hogy őket jobban szerette mint engem. Emlékek ennyi.
2016. dec. 8. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Nekem egy kép sincs,mindet kitöröltem! Az emlékek a fejemben élnek,látom az arcukat magam előtt,feleslegesnek tartom megőrizni a fotójukat! Nekem sem esne jól,ha ott lennének a gépen a párom exei.A múlt elmúlt! :)
2016. dec. 9. 00:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

Csak azért érdekelt, mert én előtte 2,5 évig voltam együtt valakivel, de rettentően megbántott, így nem is szeretnék emlékeket róla, pont elegendő az, ami a fejemben megmaradt, így letöröltem mindent a gépről. :)

2016. dec. 9. 05:57
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Énis emlékekként tekintek azokra a képekre amik az előző kapcsolataimban születtek, a telefonomról tettem őket át a gépre, 2 okból is: egyreszt helytakarekossagbol hogy ne a telefonon foglalják a helyet, masreszt h a kezdeti időszakban szakítás után ne nezegessem.

A gépemen nekem is mappakba rendszerezve van, ahogy mar előzőleg is írták mások, de ettol fuggetlenul nem nézegetem őket, de jo tudni hogy emlék szinten megmaradnak, ki tudja, lehet majd évek, évtizedek múlva jokat röhögünk rajta barátokkal, csaladtagokkal, el lehet majd sztorizni rajtuk.

Szoval szerintem sincs ezzel semmi baj, ha nem rágódik már az exen és tenyleg érzed hogy téged szeret. :)

20/l

2016. dec. 9. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!